nokıa 5130 xpressMusic yazılım güncelleme lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

baby__inside

Üye
....teşekkürler

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Demekki yeni sürüm çıkmamış çıktıysa PC suite uptader da gözükür.

ugurgltkn

Üye
arkadaşlar 5130 var bende telefonuma virüs bulaştı güncelleme yapmak veya yazılım yüklemek istiyorum pc suiti indirdim talefonunuzda en son yazılım mevcut güncelleme yapamazsınız diyor virüsten kurtulmam için ne yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz sewinirim şimdiden teşekkürler

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
GoDFaTHeR Abi Bendede Aynı Sorun Oluyor telefon açılmıyor açılsa zaten pc suite moduna girer ve hal edilir.Ama telefon açılmıyor...Saygılar
Kardeş nokia nın sitesinden 5130 un software sini indir sonra usbyi tak nokia modu(pc suite) ile bağlan. Sonra aç işte softwareyi ileri felan de sonra solda senin telefonun resmi çıkar altında mevcut V 05.80 der. onun altındada güncelleme neyse onu der. Eğer yine V 05.80 ise yeni güncelleme gelmemiştir..

bycellatxx

Üye
hallettnmi telefonu artık açlyomu

züxbey

Üye
arkadaşlar bnm telefon da yeterli hafıza yok dıo guncelemem gerek pc suıt de son surum oldugu için guncellemıo. yani durum su kı telefonu guncellemem gerek. flash dosyalarını nasıl telefona atcam onuda soleyn.detaylı bı aıcklama yapsn bırısı

darkreborn

Üye
arkadaslar yardımcı olabılırsenız aynı dert bende de var bılgısayardan ındırdım usb bagladım kuruyorum lakın fark eden bırsey yok aynı eskı versıyon nasıl oluyor resımlı var ıse yada daha ayrıntılı cok ıyı olur

renovatıo_61

Üye
dostum kapalıysa telefonun kvk-genpaya bırak aparatla atsınlar yazılımı usb saglıklı degıl kapanabılıyor ..cıhaz sarj --sıvılı olur ısletım sıstemı neden olabılır kapanır ...5130 ekranları beyazlıyor farklı tema koymayın orjınalı olsun ve pc ye takarken vırus taramasından gecırın 5800-6700-c5 sıkıntı var 5800 bazıları sorun olmuyo---ama 6700-c5 cogu degısım oluyo gene bozuluyo ısletım sıstemlerı hatalı

BursaSpor1606

Üye
6.60 en iyisi bence RM-495

aqrap

Üye
#

bu yeterli olacaktır

Üst Alt