nokıa 5130 xpressMusic yazılım güncelleme lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

tugay91

tugay91

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5130 xpressMusic yazılım güncelleme lütfen yardım
nokıa 5130 xpressMusic telefonum var 3 hafta oldu alalı *#0000# yaptığımda çıkan bilgiler V 05.80 RM-495 bu telefonun en son yazılım güncellemesi nedir ve nasıl versiyonu yükselticeğimi anlatırsanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

yardım bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: NOD 32

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
adresine girerek bakabilirsiniz.

tugay91

tugay91

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin adreste birçok telefon modelleri için yazılım güncellemesi yapılıyor ama nokıa 5130 modelini koymamışlar. acaba 5130 da yazılım güncelleme yokmu ?

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
kardeş en sonuncusu 5130c-2 V06.65 01.04.09 RM-495
nokıa 5130 xpressMusic telefonum var 3 hafta oldu alalı *#0000# yaptığımda çıkan bilgiler V 05.80 RM-495 bu telefonun en son yazılım güncellemesi nedir ve nasıl versiyonu yükselticeğimi anlatırsanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

yardım bekliyorum

ktburak01

Üye
yazılımdan sonra halloluyor mu

serkoon

Üye
ayarlara gir ordan telefona gir orda telefon güncelleştirme var ona gir ordanda telefon yazılımı indir yazıyor ama bunları yaparken bataryan tam dolu olsun bide internet paketi al öyle yap yoksa kontör felan kalmaz telefonunda

gene_ben

Üye
ben yaptım telefonom birdaha açılmadı ne yapmam gerek

bluninght

Üye
ben yaptım telefonom birdaha açılmadı ne yapmam gerek
siteden ovi suiti indir. programı kurduktan sonra telefonu kablo il bilgisayara bağla. sonra güncelleme menüsünü seni yönlendiriyor. çok kolay yapmazsan açıklamalı yazarım

sfk_aa

Üye
:oke:

sefaNetti

Üye
telefonu pcye bağlıyorum,fakat telefon kapalı olduğu içn pc cihazı görmüyo nasıl yapacağım?

alper134

alper134

Üye
ben yeni güncelledim son sürüm 7.91vddir ayarlarden tel güncelleştirmelerine girip güncelleye bilirsin 8 kontör gidior ama olcak o kadar

Godfather

Godfather

Üye
Kardeş nokia nın sitesinden 5130 un software sini indir sonra usbyi tak nokia modu(pc suite) ile bağlan. Sonra aç işte softwareyi ileri felan de sonra solda senin telefonun resmi çıkar altında mevcut V 05.80 der. onun altındada güncelleme neyse onu der. Eğer yine V 05.80 ise yeni güncelleme gelmemiştir..

kamalaklar

kamalaklar

Üye
Arkadaslar telefona yazılım yüklerken baglantının kesilmesi sonucunda telefon zarar görebilir hatta hiç açılmayabilir en güvenlisi nokia sitesinden şehrinizdeki nokia bayilerine bakın onlara verin onlar ücretsiz 1 şekilde en son versiyonu yüklüyorlar yazılım yüklemek riskli 1 olay

123456x

Üye
slm arkadsım bendede 5130 war sana bi iki sorum olcak 1.nasıl qüncelleme yazptın yazılımı 2.yaptıktan sonraki değişiklikler neler olduu 3. eqer varsa değişiklik yzaramısn saol şimdiden

bafi99

Üye
benim telefonumn ekranı kırılmıştı servise gönderdim servisden geldi müzk çalarda şarkıyı değiştirdiğimde baya bi bekletio sonra ekran koruyucu seçenneği kalktı
benm cihazımdaki versiyon 5130c-2 V07.91 29-10-09 RM-495 banada bicvp lütfen :S

SilentOne

SilentOne

Üye
son yazlım 7.95 bazı seyler deqişmişş

eminhakan

eminhakan

Üye
en son version 06.94

selllo

Üye
arkadaşlar bendede 5310 var son 2 aydır kamera beklemede sorunu yaşıyorum güncelleme yapmayıda hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

LosW1ath

LosW1ath

Üye
telefounu accan :D

fatih404040

Üye
]

Üst Alt