sinankrall
Üye
Nokia 5130 XpressMusic Kendi İncelemem
Merhaba telefonlar hakkında çok bilgim yok o yüzden maalesef çok detaylı bilgi veremeyebilirim.
Neyse lafı fazla dolamadan konuya geçelim.Önce kısayol tuşlarından bahsetmek istiyorum basması kolay ancak çok kolay değil örneğin canınız müzik dinlemek istedi baş parmağınızın etli kısmıyla basmak zor oluyor parmağı biraz çevirmek gerekiyor.Ben telefonu kurban bayramında aldım oynatma tuşuna basılmıyor
.Şimdi sıra geldi oyun düşkünlerine benim gibi
eğer turkcell nokia... gibi yerlerden açılmamış olduğunda telefonun kendi hafızasında 6 tane oyun oluyor bunlar ;
Asphalt4 : Elite
Bounce tales
Rally3D
Real Football 2008
Prince of Percia.
Bunlardan 2si demo oluyor prince of percia ve real football 2008.
Detaylı anlatmaya çalışıyorum biraz sıkmış olabilirim
. Sıra geldi sese sesi oldukça yüksek çıkabiliyor yani çok ses olmayan bir yerde speakera ihtiyaç duymazsınız. İşlemcisinden falan haberim yok
Kulaklıktan radyo dinlemeyi sevenler kulaklık anten niyetine kullanıldığı ve kulklığın çekim kalitesi yüksek yani radyo güzel dinleniyor.Ancak turkkcellden mi bilmiyorum mesajlar eksik geliyor
mesajın yarısında *eksik yazı var* şeklinde bir yazı çıkıyor sonra mesaj güncelleniyor diyor ve tamamını gösteriyor
. Kamerası iki megapiksel diğer telefonları bilmiyorum ama 6300 daki gibi fotoğrafı çektikten sonra 2.5,3 saniye kadar bekletip öyle kaydediyor fotoğrafı. ancak beklerseniz 2 megapikselden yüksek miş gibi bir fotoğraf çekiyor. Bir de alıp da kullanım kılavuzunu okumaya üşenenler için güvenlik kodu koymak için güvenlik kodu istiyor o 12345 olacak sonra yeni güvenlik kodunu sorar ne isterseniz yazarsınız . Neyse benden bu kadar soru sorarsanız cevap vermek isterim ama başta da söylediğim gibi telefonlar hakkında çok bilgim yok ama sorun bilmiyorsam söylerim.
Az kalsın unutuyordum Turkcell kullananlar için 0.facebook.com a girmek için önce müziklere gidiyoruz seçeneklere basıyoruz çıkan menüden indirilenleri seçin adrese git seçeneğini seçip rtsp://yazısını silip 0.facebook.com yazıp tamamı seçiyoruz eğer web teki opera miniden girerseniz para alıyor
benden bu kadar. Teşekkürlerinizi esirgemeyin lütfen
.
Neyse lafı fazla dolamadan konuya geçelim.Önce kısayol tuşlarından bahsetmek istiyorum basması kolay ancak çok kolay değil örneğin canınız müzik dinlemek istedi baş parmağınızın etli kısmıyla basmak zor oluyor parmağı biraz çevirmek gerekiyor.Ben telefonu kurban bayramında aldım oynatma tuşuna basılmıyor
.Şimdi sıra geldi oyun düşkünlerine benim gibi
eğer turkcell nokia... gibi yerlerden açılmamış olduğunda telefonun kendi hafızasında 6 tane oyun oluyor bunlar ;Asphalt4 : Elite
Bounce tales
Rally3D
Real Football 2008
Prince of Percia.
Bunlardan 2si demo oluyor prince of percia ve real football 2008.
Detaylı anlatmaya çalışıyorum biraz sıkmış olabilirim
. Sıra geldi sese sesi oldukça yüksek çıkabiliyor yani çok ses olmayan bir yerde speakera ihtiyaç duymazsınız. İşlemcisinden falan haberim yok
Kulaklıktan radyo dinlemeyi sevenler kulaklık anten niyetine kullanıldığı ve kulklığın çekim kalitesi yüksek yani radyo güzel dinleniyor.Ancak turkkcellden mi bilmiyorum mesajlar eksik geliyormesajın yarısında *eksik yazı var* şeklinde bir yazı çıkıyor sonra mesaj güncelleniyor diyor ve tamamını gösteriyor
. Kamerası iki megapiksel diğer telefonları bilmiyorum ama 6300 daki gibi fotoğrafı çektikten sonra 2.5,3 saniye kadar bekletip öyle kaydediyor fotoğrafı. ancak beklerseniz 2 megapikselden yüksek miş gibi bir fotoğraf çekiyor. Bir de alıp da kullanım kılavuzunu okumaya üşenenler için güvenlik kodu koymak için güvenlik kodu istiyor o 12345 olacak sonra yeni güvenlik kodunu sorar ne isterseniz yazarsınız . Neyse benden bu kadar soru sorarsanız cevap vermek isterim ama başta da söylediğim gibi telefonlar hakkında çok bilgim yok ama sorun bilmiyorsam söylerim.Az kalsın unutuyordum Turkcell kullananlar için 0.facebook.com a girmek için önce müziklere gidiyoruz seçeneklere basıyoruz çıkan menüden indirilenleri seçin adrese git seçeneğini seçip rtsp://yazısını silip 0.facebook.com yazıp tamamı seçiyoruz eğer web teki opera miniden girerseniz para alıyor
benden bu kadar. Teşekkürlerinizi esirgemeyin lütfen
.