Nokia 5130 Xpress Music ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

znk1

Üye
bende memnunum şık bir telefon iyi bakarsanız qayet hoş..ama virüs hafıza kartından telefona qirerse çok yavaşlıyo ve deli ediyo..fırlatıp kırasınız qeliyo :D telefonda virüse yapılcak şeyler varmı?bildiğiniz?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Soft Format..

poisonnz

Üye
5130 xpressmusic nasıl güncelliycem

gregonyd

Üye
beN 2 gün önce aldım cok mmenunum xpressden metal-rock attım dinliom ama oyun bulamadım hafıza kartını bicimlendir dersen silinir ama dosyalarını yedekLe silemedi klasör oldu mu pcye baqlıyorum pc den kendim siliyorum bbenimkinin rengi kırmızı ^^

karabe1a

Üye
bende alıcam bu telden 1 tane.telde hiç bir sorun çıkmadı deil mi?bide kamerası iyi mi?

djsalih91

djsalih91

Üye
bende kullanıyorum

gurkan33333

Üye
bende msn var tlfonu aldım ama açılmıyo

hercaii_0606

hercaii_0606

Üye
ben bu hafta sonu almayıı düşşünüorum şşimdiden tema ve oyun indirmeye başşladıım. umarıım pişşman olmam ama kafama göre tema bulamııorum pfff :(

dream34

dream34

Üye
ben yazın başından beri kullanıyorum ve çok memnunum:D şarjı bana pek dayanmıyo sürekli msj yazıp müzik dinliyorum çünkü:)

sessiz_yolcu05

Üye

heylavo

Üye
telefonu alalı 3 ay oldu çok memnunum ama alırken telefonun orjinal şifresi diye bir şey yok yani ilk sen şifreyi koyuyorsun orjinal 12345 degil bende bunu bilmiyordum aldım şifregirdim ozaman yeni almıştım ne yazdıgımı hatırlamıyorum 3 ay geçti bir türlü format atamıyorum buna nasıl format atarız *kare7780* bunuda denedim güvenlik şifresi istiyor sorun ordaya güvenlik şifresini bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu amacına ulaşmış ve konu dışı soruların sorulmaması için kapatılmıştır.

Sorularınızı yeni konu açarak belirtiniz.

Üst Alt