Nokia 5130 Xpress Music ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 Xpress Music ile ilgili
Merhaba arkadaşlar bugün nokia 5130 u aldım.Bunun işletim sistemi nedir hangi oyunları yüklersem açar. Şimdiden teşekkürler.

eQooo

eQooo

Üye
öncelikle hayırlı olsun..Telin s40 java uygulamalarını destekler...forumdan indirebilirsiniz...

SefaRR

Üye
Arkadaşım Telefonla ilgili görüşlerini bildirirmisin.

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
5 saattir kullanıyorum :) Hiçbir problemle karşılaşmadım. Bu arada 2 tane s60 oyunu yükledim oynuyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bana msn programı flash player vs gibi şeyleri bulabilirmisiniz ben bulamadım

metintini

metintini

Üye
s60 diil s40 yüklemen lazm

Neverex

Üye
Arkadşım öncelikle hayırlı olsun telefon ile ilgili görüşlerini bekliyoruz telefon ile ilgili oyunları sitede arama yaparak bulabilirsin ayrıca telefonun hangi rengini aldın?

erhanerhn

Üye
telefonu 1.5 senedir kullanıyorum gözüm gibi bakıyorum bi çiziği yoktur ve bi problemle karşılaşmadım

Neverex

Üye
Arkadaşlar ben de bunu anlamıyorum bazı arkadaşlarımız herhangi bir telefon hakkında atıp tutuyolar yok şurası kırılıyo yok versiyon güncelle vs. bazılarıda var ki telefon çok kaliteli hiçbir sorunla karşılaşmadım diyor insanın canını sıkıyolar gerçekten kullanalar yazsın :@

tugay91

tugay91

Üye
telefonu alalı 1 hafta oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım telefon şarjlı haldeyken 20 saat kesintisiz müzik dinleyebiliorum :D

• Beğen
Tepkiler: 5800XMBLACK12

öhöö

Üye
msn uyumlumu bu telefona

herzamanheryerd

Üye
quseL Bir teLefon 1.5 Aydır kuLLnıyorum s40 UzantıLı ve .jag UzantıLı Program Ve OyunLarı kuLLanabiLirsin Ben Mavisini aLdım Çok kaLiteLi Ve GüzeL Hem Dizik AcısınDan Hem kaLite aCısından ;)

wolky85

Üye
hea

urfalı_63

Üye
arkadaşlar ucuz ve kaliteli bir telefon almanızı şiddetle tavsiye ederim 1 aydır kullanıyorum çok memnunum

maxtype

maxtype

Üye
valla arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum 5130 amca oğlu n73 takas diyo ben hatır diyorum guzel tl bence

theyozgatli

Üye
msn içinde var zati :D s40 mı s 60 mı ?

degerli43

degerli43

Üye
s40

moguzhanugur

Üye
telefon harika ben kullanıyorum 20 saat müzik diorlar hiç denemedim ama mümkün XpressMusic çünkü hiç bi sorun yok ama artık 3G almak gerekiyor

Üst Alt