Nokıa 5130 XM Kapanırken gelen ışık ???

Sponsorlu Bağlantılar

sefaturut

Üye
Ya arkadaşlar benim 5130 var ben 4 gb kullanıyorum kasma felan yok normal çalışıyor dediğiniz beyaz ekran banada geliyor arasıra telefonu kapayıp açtığımda duvar kağıdım gidiyor galaxy temasının duvar kağıdı geliyor ayrıca ben v7.95 kullanıyorum müzik çalarda şarkı değişirken biraz yavaş oluyor ve 5130 çok kaygan ve ekranı ıslanıyor soğuk yerde tüm 5130 larda var bu ama bu telefonu çok iyi kollayın kaygan olduğundan hemen düşer ve çok şık ve güzel olduundan bir düşerse bazı hasarlar çıkıp telefonu bozar

SilentOne

SilentOne

Üye
yha gençliq 5130 da normal telefon de sarj ı bole yapıyor.

mechul_style

Üye
Aynı problem 3600slide'da var

muratx58

Üye
arkadaşlar bn 5320 ile 5130 arasında kaldm ama ikisininde şarjı çook az gidiyormuş yardımcı olur musunuz birde bn oyun seven bir kullanıcıyım ouun açısından hangisi daha iyi (pes 10 ) favorim

apod66

Üye
Arkadaşlar bende 5130 var 1 yıldır kullanıyorum hor kullanmama ragmen bişe olmadı ama Gecen gün yakın mesafeden tel düştü. Şimdi müzik çalara girmiyor yeterli hafıza yok diyor temalar uygulamalar bozuk dosya olarak gözüküyor Ne yapmalıyım.. garantiden başkaaa..

meto6767

meto6767

Üye
valla ben servise gönderdım yine aynı ışık cıkıo yıne aynı ısık ckıo ! :S

OğuzcanAbi

Üye
olabilecek durumlar bunlar

sharfz

Üye
benim telde kullanım sırasında sadece beyaz ışık çıkıyo 3 saniye sonra kendine geliyo

kameraman83

Üye
selam arkadaşlar

slm_nz

slm_nz

Üye
aynı sorun bendede var kardeş heralde bu yazılımla ilgili bir sorun telefon yazılımını güncellesek kalkarmı sorun acaba?

Duqcee

Üye
bende 5130 kullanıyortum ewet oluo ama yanıp sonmuo sadece nokıa yazısı cıkıo snra beyaz ekran we kapanıyor bnm tel
:yuru:yuru:yuru

eed bnde öle pini grıorum nokia yazısı cıkıo snra beyaz ekran kapanıo snra tkrar beyaz ekran 2 sn snra tkrar kapanıo acılmıo tel neyabcam yhaa..:ağlarım:

macrokit

Üye
+ 4 gb hafıza kartım var ve gayet sorunsuz :)

djlkr

djlkr

Üye
Benim X3 Kapanırken Aynısını Yapıyo Ama Hiç Bir Sorunu Yok
Sadece Kapanırken Nokia Yazısından Sonra 1-2 Saniye Beyaz Bi Işık Yanıp Sönüyo :hmmm

Burak

Üye
3 gün önce aldım 5130.
suanlık hiçbir problem yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn 2kere servise gonderdim telefon 2kere çöktü yha sms ve müziki beraber kullanıyorsanız telefon belli bir şeyden sonra kafayı yiyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaşlar yazılım sonrası bütün sorunlar düzelir güncelleme yapmanızı öneririm

Burak

Üye
ovi suite'den baktımda
şuanki en son sürüm 7.91

yokyokw

Üye
arkadaşım bosver cıksın zararı ne kii !!

user_2010

Üye
bende olmuyor bu ışık sorunu ama kafaya takmaya hiç gerek yok çünkü bu nokia'ya özgü bir şey olduğu için normal.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
yav kardeşim dört dörtlük bir telefon istiyosanız gidin alın diyem ama yok her telefonda bi bkluk var o yüzden 5130 a mana bulmayın.Fiyatına göre bayağı iyi bir telefon.Bu fiyata ancak o kadar olur 2 sn yanıp sönmüş ne zararı var :) bende 5130 kullanıcısım ve gayet memnunum :)

Üst Alt