Nokıa 5130 XM Kapanırken gelen ışık ???

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 299735

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5130 XM Kapanırken gelen ışık ???
Arkadaşlar 5130 kullanıcısıyım...Telefon kapanıyor Nokıa yazısı gelip kapanıyor hemen ardından tekrar bir beyaz ışık çıkıyor ve 2 saniye boyunca yanıyor ve sönüyor. Bu sadece benim teldemi böyle acaba...Tüm 5130 kullananlar yorumlarınızı bekliyorum...

crazy_hacker16

Üye
bende 5130 kullanıyortum ewet oluo ama yanıp sonmuo sadece nokıa yazısı cıkıo snra beyaz ekran we kapanıyor bnm tel
:yuru:yuru:yuru

Silinen Üye 299735

Üye
    Konu Sahibi
onur_joker

onur_joker

Üye
bnde de öyle olmuo kardeş bnde sadece nokıa sona bitti hmm....:(

berkobey

Üye
nedir bu 5310 lardan çektiimiz

djsalih91

djsalih91

Üye
ewet ya açıldıkdan 5-6 sn sonra arkaplan geliyo kapanırken o ışık bendede çıkıyo acaba servis halledebilir mi sorunu bir de bu tel 4 gb microsd destekliyormu bilgilerinizi lütfen paylaşın :sn:

Silinen Üye 299735

Üye
    Konu Sahibi
ewet ya açıldıkdan 5-6 sn sonra arkaplan geliyo kapanırken o ışık bendede çıkıyo acaba servis halledebilir mi sorunu bir de bu tel 4 gb microsd destekliyormu bilgilerinizi lütfen paylaşın :sn:

4 gb hafıza kartı kullandığı söyliyenler var ama kutusunda en çok max 2 gb diyor...:ss

amett35

Üye
bn dün aldım bndede oluyo:S tkmasdım aslında kafa ya sorun çıkarcaını sanmıorum bi elktronikçi açısındn bkrsn belkide deşarj drnci yerine ekrna vermişlerdir deşarj uclarını kapanrken kndnsatrlerde klan ışık ekrndan deşarj olup kapanıyodur:S bi ihtimal buda...

tesisattesisat

Üye
bende de 5130 var aynı şey bende de oluyor arkadaşlar. ama bunu bir sorun olarak algılamamak lazım. sırf bu yüzden telinizi servise verirseniz yazık olur. içi açılacak falan gerek yok yani. bu ara da ben bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. bizim telde word pdf gibi dosyaları okumanın yolu var mı. bir iki program denedim işe yaramadı. yani ben yeni belge falan oluşturmak istemiyorum. sadece mevcut doc, docx, pdf gibi belgeleri okumak istiyorum.

malak15

Üye
Arkadaşlar 5130 kullanıcısıyım...Telefon kapanıyor Nokıa yazısı gelip kapanıyor hemen ardından tekrar bir beyaz ışık çıkıyor ve 2 saniye boyunca yanıyor ve sönüyor. Bu sadece benim teldemi böyle acaba...Tüm 5130 kullananlar yorumlarınızı bekliyorum...

arki kapanı takma bndede oluo bu telin gelişmişliğinden kaynaklanıyor bana oyun konusunda yarddımce olun plss güzel telime uygun oyun linkleri istiom sende dediğim gibi kafanı takma bndede var

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
doğru beyler bendede oluyo

alper134

alper134

Üye
bendede oluyor

Silinen Üye 299735

Üye
    Konu Sahibi

malak15

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

arki burayı bizde bilioz yahu:D

degerli43

degerli43

Üye
Hiç önemli değil aynısı bende de bazen oluyor servise filan vermenize lüzum yok

m17

m17

Üye
beNdede oLuyoR----Du.:D

yazıLımıM 6.94 oLduktaN sonRa bi süRede kuLLandıM bidaHa oLmadı yaNi çok az oLuo aYda yıLda.:D

SiMaO1

Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bende 5130 express music telefondan aldım ve dun akşam telefonu kapattım koydum odaya sabah kalktım açıcaktım telefon açılıyor ekran gelior menu ekranı ondan sonra 5 saniye sonra felan telefon donuyor ve ondan sonra telefon kapanıyor...
Bataryayı değiştirdim yine aynı oluyor hafıza kartı takılı değil ama düzeltemedim bir türlü...
Arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim...

BuqsBan

Üye
o biR sorun sayılmaz çünkü ben 5220 kullanıyorum bende de var, aynı zamanda 5130 kullanan bir arkadaşta da o ışık çıkıyor. önce nokia yazısı çıkıyor... sonra ışık sönüyor... sonra tekrar beyaz bir ışık yanıyor ve sönüyor...

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
arkadaşlar o gelen ışık telefonunu tamamen kapandığınn göstergesi o ışık gelmeden pili çıkartmayın:D:D bendede var ben pili çıkartmadan önce o ışığı bekliyorum. yazılımcı bi arakdaşıma sordum aynı cevabı verdi bana. o bir sorun değil önlem aslında. arkadaşım pdf dosya okuyabilir miyim demişşin bizim telefonlarımız smbyan değil o yüzden o programlar zor yüklenir sanmıyorum ama sen yinede bilgili arkadaşlarımıza sor iyi günler.

Üst Alt