Telefon Tavsiyesi nokia 5130 mu n70 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5130 mu n70 mi
Arkadaşlar elimde su anda nokia 7610 var.Değiştirmek istiyorum. fakat 2 telefon arasında kaldım.nokia n70 mi yoksa nokisa 5130 mu dersiniz?

Ben özellikli birazda güzel görunumbi bir telefon istiyorum.Fakat n70 5130dan daha özellikli ama kaba bir telefon.5130 sekli cok güzel ama n70 kadar özellikli değil

Diğe rbi sorum ise 120-170 TL arasında önerebileceğiniz telefon var mı ?

Ben özelliği çok ve birazda güzel şekili telefon istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor? yardım lütfen :):)

emreselcan

emreselcan

Üye
tabikide 5130 kardeşim

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum.Fakat ben nokianın anasayfasında karsılastırdım.51da olup, n70da olmayan hic bi özellik yok.Fakat n70de olup 5130da olmayan 6 özellik var.önemli yada önemsiz toplam 6 özellik fazla n70.Birde kardesime 5130 aldık bu hafta.internete bağlanamadı.telefoncuya sorduk.Bu telefonde bi özellik söyledi.o yokmus.o yüzden internete paralı bağlanabiliyormus.Fakatt emin değilim ama n70de o özellik var ve internete bedava bağlanılabiliyor diğe biliyorum.Ben şekilden çok özelliğe önem veriyorum yani.NE dersiniz ? :) telefoncuda 5130 dedi.Fakat anlamadığım nokta su.n70 daha özellikli olmasına ramen neden 5130 ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar biraz seri yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Cunku telefonu bugun yada yarın alcam... 2 tane 2sindende temizi geldi tanıdık telefoncuya...

futbol123

futbol123

Üye
n70 derim

metaneten

metaneten

Üye
gerçekten varmı bedava internete bağlana bilme özelliği? bende giriyorum ne zamandır internete kontrsüz dediler yüklersen düşer korkudan yükleyemiyorum :S ayrıca n70 güzel telefon tavsiye ederim

futbol123

futbol123

Üye
bedava internet özelliği yok köntürlü bağlanıyorsun

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
fakat vodafonesi olanlar bağlanabiliyor diğe biliyorum ? mesela e250si olanlar n70i n73ü olanlar musteri hizletlerini arayıp bağlanabiliyor.e250si olan arkadaslarım var.aradılar bağlandılar.Hangi telefıonların bu özelliğe uyumluolduğunu sorduk. söylenenlerin arasında n70de vardı?

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
6288 al arkadşım

omar00

omar00

Üye
5130 kullanıyorum bende internete rahatlıkla giriliyor sizin telefoncuda problem ;)

yeşil33

Üye
5130 n70e sürekli virüs giriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt