nokia 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia 500
nokia 500 1 ghz denildi. Yarım saattir kullanıyorum, n8 ondan belki Bin kat daha hızlı. Menüsü müziği kullanımı. Nokia 500 ne kadar iğrenç Yav.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
500 de gpu yok belleyi bile sonradan aldı daha çok düşük bütçe için sanırım

Konu Sahibi
dostum vallahi o 1 ghz n8de olacaktı kii. Bu 500 kadar yavaş iğrenç Bi telefon ben daha görmedim ya. Şükür ettim n8'e vallahi. Çok yavaş hantal ıse yaramaz.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla imkanın varsa sat değiştir kardeşim n8 Nokia nın özel telefonlarından ikinci ellerinden al 500 den iyidir

Konu Sahibi
valla imkanın varsa sat değiştir kardeşim n8 Nokia nın özel telefonlarından ikinci ellerinden al 500 den iyidir

dostum şu an kardeşm de nokia 500 ben de n8 var da, sence tahminen nokia 500 ikinci elde ne kadara alır telefoncular?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla telefoncuya verme elden ver alıcı bulabilirsen 500 ün sıfırı kaç para bilmiyorum o yüzden ne desem yalan olur

Konu Sahibi
sıfırı 599 milyon sanırım. Yanlısm varsa düzeltilsin de. Bilemiyorum ben de.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 o kadar da 500 bilmiyorum malesef

Konu Sahibi
eyvallah kardeşm anladım.603 düşünüyorum kardeşm için. Ama farklı Bi is de olabilir.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 fena değil ama malzemesi beni tatmin etmiyor plastik gibi sıksam elimde kalıcak sanki ama kullanan arkadaşlardan bilgi almanda yarar var

Konu Sahibi
gidip nokia 500'u sordurmak lazım telefonculara. Teşekkür ederm dostum

Konu Sahibi
Yarın yada salı gününden sonra n8'den 4s'e geçiyorum. Ama belle maxicep forumu mükemmel. Burayı bırakmıyorum

suatsari

Üye
gecenlerde avea bayisinde sordum pesin 499 tl.

nokia 500 zaten kötü tel onun yerine 5800 al daha iyi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun şimdiden 4s iyidir aman samsung almada

Konu Sahibi
hayırlı olsun şimdiden 4s iyidir aman samsung almada

teşekkür ederim kardeşm.
samsung tasarımlarını sevmiyorum ya. Galaxy s2 seviyordum ama android mi ios mu dedim ios'u tercih ettim. Inşallah yanlıs etmemişımdir.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aman aman samsung alma ben yandım sen yanma.. Al iphone unu bak keyfine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...