Nokia 500 tarayıcı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izzet_98

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 tarayıcı sorunu
Model 500. Malum 1gHz işlemci var. Ama bu tarayıcı cok kasıyor. İnanamazsınız beyler. Hareketi algılamıyor. Gerçekten. Yani mesela bütün ekranın üstünde parmağınızı gezdirin, yine aynı yeri gösteriyor. Çok kasıyor. Menü geçişlerinde (eğer tema efekti açıksa ki sadece telefonun orjinal efekti var) 5-7 saniye bekliyor. Telefonda GPU olmadığı için oyun yok. Yüklemedim. 6 adet uygulamadan ibaret. Format attığım ıcın maps falanda yok. Neden bu kadar yavaş ve çaresi ne ? Şimdiden teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
ne yaparsan yap nokia 500 maalesef böyle benim arkadaşta da var çok ağır dokunmatik 5800 in tırnağı bile olamaz 3-4 uygulama yüklediğin zaman aşırı derecede kasıyor eğer değiştirme imkanın varsa değiştir

smh60

smh60

Üye
ne yaparsan yap nokia 500 maalesef böyle benim arkadaşta da var çok ağır dokunmatik 5800 in tırnağı bile olamaz 3-4 uygulama yüklediğin zaman aşırı derecede kasıyor eğer değiştirme imkanın varsa değiştir

Evet Nokianın bu modeli hayal kırıklığı dostum +1

izzet_98

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendi isteğimle almadım zaten de ab çok kötü ya. O ana menü varya , aşağıya doğru çekince hani klasörler yukarı cıkıyo , onu bırakınca 2 saniye aşağıya inmesini bekliyorum. Sıkıldım telefondan. Bide günde 8-10 kere resetliyo kendini. Hatta bazen bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorum. Whatsapp'tan bahsetmiyorum bile. Hiç bi çözümü yok mu bunun ?

sevimhakan

Üye
arkadaşlar ben de 3-4 aydır 500 kullanıyorum. Arkadaşlar bence telefonu o kadar kötülemeyin kabul ediyorum tarayıcısı beş para etmez ama telefon ve tasarımı gayet şık. Arkadaşlar 500 liralık telefon bu. Iphone ya da lumia ile kıyaslamayalım bence parasına göre gayet iyi telefon. Tarayıcı için opera mını veya mobile önerebilirim. Benım telefonda önceleri donma sorunu vardı şimdi ise hiç sorun yok. Ha imkanım olsaydı gider lumia alırdım :)

asigsasi

asigsasi

Üye
ne önerirseniz önerin 2 gün sonra olacağı yine aynı olacak takas yolu ile değiştirme imkanın varsa değiştir derim

kcr

Üye
Tarayıcı iş görmedikten sonra iyi kötü oyun oynayamadıktan sonra ha varlığı ha yokluğu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt