Nokia 500 Hakkında Bilgi İstirham Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla bir heves geliyor nokianin yeni bir telefonunu görünce sonra geçiyor. Yahu aşamadı gitti şu klasik kasa görünümünü. Baktım elime alıp 603 zayıf gibi geldi bana 6710'a bakıyorum taş gibi duruyor.

semih3408

semih3408

Üye
hocam ben c6-01 kullanıyorum, gayet güzel bir telefon. bence ön yargıyla bakma, f/p ürünü :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben c6-01 kullanıyorum, gayet güzel bir telefon. bence ön yargıyla bakma, f/p ürünü :)
aslında haklısın telefonun performans iyi olsa gerek 680 mhz işlemci ve 256 mb ram ile. Benim ram yetmiyor yoksa hızı iyi telefonun. C6-01'i de düşünmek lazım dediğiniz gibi. Fiyatlar ne arada onun acaba? Telefon garantide e50 ile giriyorum. Haliyle bir sayfayı açmak zulüm gibi geliyor. Kusura bakmayın.

semih3408

semih3408

Üye
teknosada 655 tl , vatanda ve electro worldde 640 liraydı en son. eğer kredi kartınız varsa hb'de 610 lira. en uygunu hb'de. bu arada 6710'nun sağlamlığından bahsetmişsiniz, c6-01'de sağlam telefondur çelik kasadır ve ekranı çizilmez (nokia öyle diyor) :D

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Gerçi arkadaşta var baktım ben. Dediğiniz gibi sağlam duruyor. Herkese teşekkür ederim. Az çok fikir oluştu artık bakacağım 6710'u iyi bir fiyata satıp alabilirim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Kendimde kullanıyorum C6,01 ama telefonu kötülemek adına Deyılde tek sinir edici Celik kasa olması herhalde Elde Durmuyor mecburen kılıfla Kullanmalısın yoksa birgün sağlam bi yeri kalmıcak Düşe düşe :))

fethisagol

fethisagol

Üye
N8 alin derim daha ucuz kaçırmayın ... hemde indirimde

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
603 al...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
N8 pek tavsiye edilmiyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Internette araştırdığım kadarıyla pek memnun değil millet. E7 var bizim bir arkadaşta ondan pek farkı yok mesela. Bana çok da hızlı gibi gelmedi. N8 de onun klavyesiz hali.

n000k

n000k

Üye
N8 tavsiye edilmiyor hee? N8 i sakın E7 ile karıştırma arkadaşım.. E7 ye benziyor evet ama ondan azıcık daha küçük ve daha ince ve şık.. emin ol.. ve ekranı çok güzeldir N8 in.. peki grfik kartı olmayan 500 ü ne yapıcaksın? paran varsa N8 al derim. tavsiye etmeyenlerde çekemediğinden etmiyorlardır..

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
N8 tavsiye edilmiyor hee? N8 i sakın E7 ile karıştırma arkadaşım.. E7 ye benziyor evet ama ondan azıcık daha küçük ve daha ince ve şık.. emin ol.. ve ekranı çok güzeldir N8 in.. peki grfik kartı olmayan 500 ü ne yapıcaksın? paran varsa N8 al derim. tavsiye etmeyenlerde çekemediğinden etmiyorlardır..
sağolasın yorumun için. Konuyu da gereksiz uzattım ama Peki nokianin kronik dokunmatik hassasiyet yetersizliği nasıl bu yeni nesillerde.

n000k

n000k

Üye
sağolasın yorumun için. Konuyu da gereksiz uzattım ama Peki nokianin kronik dokunmatik hassasiyet yetersizliği nasıl bu yeni nesillerde.
diğer tellerde bilmiyorum ama. N8 inki baya iyi.. ve C7 , C6-01 içinde kullanan kişeler çok iyi diyor.. gerçekten iyitelefonlar.. dokunmatikleri gerçekten iyi. ben memnunum tabikide eline alıp denemeden sende bilemezsin.. en iyisi eline alıp bi güzel incele derim..

----------Eklendi @ 22:54:13 ---------- Yazıldı @ 22:52:52 ----------

hatta az daha sabredersen yeni nokia teller çıkacak ve seçeneklerde çoğalacak işte o zaman hepsini incele öyle karar ver derim.. bende N9 u bekliyorum. bi çıksın piyasayada bakalım ilerde alıcam sanırım :D

qsaw

qsaw

Üye
diğer tellerde bilmiyorum ama. N8 inki baya iyi.. ve C7 , C6-01 içinde kullanan kişeler çok iyi diyor.. gerçekten iyitelefonlar.. dokunmatikleri gerçekten iyi. ben memnunum tabikide eline alıp denemeden sende bilemezsin.. en iyisi eline alıp bi güzel incele derim..

----------Eklendi @ 22:54:13 ---------- Yazıldı @ 22:52:52 ----------

hatta az daha sabredersen yeni nokia teller çıkacak ve seçeneklerde çoğalacak işte o zaman hepsini incele öyle karar ver derim.. bende N9 u bekliyorum. bi çıksın piyasayada bakalım ilerde alıcam sanırım :D
n9 alırsan megoo forumuna geçersin

----------Eklendi @ 23:00:29 ---------- Yazıldı @ 22:59:27 ----------

ekran kapasif ve S^3 lerin hepsi gorilla kullanıyor kaliteli bir ekran

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun nokia hızla geliyor tekrardan şimdi 603, 700, 701 derken geride kalanların fiyatlar da düşer hem. Ama şu ötv'den sonra telefonlar çok arttı.

n000k

n000k

Üye
n9 alırsan megoo forumuna geçersin
ee öyle olcak tabi.. yalnız işte bende bundan korkuyorum çok bilinen bir sistem değil nasıl yapar ederim meego ile düşünüyorum :hmmm
ama bakalım bi çıksın N9 millet bi alsın kullansın yorumları , kullanıcı görüşlerini bi okuyayım öyle karar vercem almaya..

----------Eklendi @ 23:03:51 ---------- Yazıldı @ 23:01:48 ----------

Doğru söylüyorsun nokia hızla geliyor tekrardan şimdi 603, 700, 701 derken geride kalanların fiyatlar da düşer hem. Ama şu ötv'den sonra telefonlar çok arttı.
aynen birçok model çıkarcak şimdi piyasaya tabiki windowslu nokia larda geliyor piyasaya :D seçenek çok bol olcak.. ve şunu her zaman söylüyorum. incelemeden ne istediğine iyice karar vermeden kimse tel almasın. sonra başlıyorlar kötülemeye, beğenmemeye..

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben almadan önce çok araştırırım. Duruma da bakacağım öteki ay. 6710'u da satmak istemiyorum pek. Bu telefon çoook işimi gördü. V3 serisinde en sevdiğim telefondur. Ankara'nin altını üstüne getirdim bulmak için bunu ben. Herhalde yok şu anda piyasada. Bulunsa da temizini bulmak zor

n000k

n000k

Üye
Valla ben almadan önce çok araştırırım. Duruma da bakacağım öteki ay. 6710'u da satmak istemiyorum pek. Bu telefon çoook işimi gördü. V3 serisinde en sevdiğim telefondur. Ankara'nin altını üstüne getirdim bulmak için bunu ben. Herhalde yok şu anda piyasada. Bulunsa da temizini bulmak zor
valla o zaman satma, yeni telide taksitle al.. baya uygun taksitler yapılıyor artık.. yada biraz peşin verip kalanını taksit yaptırırsın. her şekilde tel alınır :oke:
valla bende 6300 ımı satamıyorum.. çok seviyorum o teli yaa :D

Üst Alt