symbianmanyağı
Üye
almanı onermem onun yerıne c6-01 almalısın
arkadaş c6-01'i beğenmediğini söylemişti diye hatırlıyorum.
almanı onermem onun yerıne c6-01 almalısın
aslında haklısın telefonun performans iyi olsa gerek 680 mhz işlemci ve 256 mb ram ile. Benim ram yetmiyor yoksa hızı iyi telefonun. C6-01'i de düşünmek lazım dediğiniz gibi. Fiyatlar ne arada onun acaba? Telefon garantide e50 ile giriyorum. Haliyle bir sayfayı açmak zulüm gibi geliyor. Kusura bakmayın.hocam ben c6-01 kullanıyorum, gayet güzel bir telefon. bence ön yargıyla bakma, f/p ürünü![]()
kim etmiyorN8 pek tavsiye edilmiyor

sağolasın yorumun için. Konuyu da gereksiz uzattım ama Peki nokianin kronik dokunmatik hassasiyet yetersizliği nasıl bu yeni nesillerde.N8 tavsiye edilmiyor hee? N8 i sakın E7 ile karıştırma arkadaşım.. E7 ye benziyor evet ama ondan azıcık daha küçük ve daha ince ve şık.. emin ol.. ve ekranı çok güzeldir N8 in.. peki grfik kartı olmayan 500 ü ne yapıcaksın? paran varsa N8 al derim. tavsiye etmeyenlerde çekemediğinden etmiyorlardır..
diğer tellerde bilmiyorum ama. N8 inki baya iyi.. ve C7 , C6-01 içinde kullanan kişeler çok iyi diyor.. gerçekten iyitelefonlar.. dokunmatikleri gerçekten iyi. ben memnunum tabikide eline alıp denemeden sende bilemezsin.. en iyisi eline alıp bi güzel incele derim..sağolasın yorumun için. Konuyu da gereksiz uzattım ama Peki nokianin kronik dokunmatik hassasiyet yetersizliği nasıl bu yeni nesillerde.

n9 alırsan megoo forumuna geçersindiğer tellerde bilmiyorum ama. N8 inki baya iyi.. ve C7 , C6-01 içinde kullanan kişeler çok iyi diyor.. gerçekten iyitelefonlar.. dokunmatikleri gerçekten iyi. ben memnunum tabikide eline alıp denemeden sende bilemezsin.. en iyisi eline alıp bi güzel incele derim..
----------Eklendi @ 22:54:13 ---------- Yazıldı @ 22:52:52 ----------
hatta az daha sabredersen yeni nokia teller çıkacak ve seçeneklerde çoğalacak işte o zaman hepsini incele öyle karar ver derim.. bende N9 u bekliyorum. bi çıksın piyasayada bakalım ilerde alıcam sanırım![]()
ee öyle olcak tabi.. yalnız işte bende bundan korkuyorum çok bilinen bir sistem değil nasıl yapar ederim meego ile düşünüyorumn9 alırsan megoo forumuna geçersin

aynen birçok model çıkarcak şimdi piyasaya tabiki windowslu nokia larda geliyor piyasayaDoğru söylüyorsun nokia hızla geliyor tekrardan şimdi 603, 700, 701 derken geride kalanların fiyatlar da düşer hem. Ama şu ötv'den sonra telefonlar çok arttı.
seçenek çok bol olcak.. ve şunu her zaman söylüyorum. incelemeden ne istediğine iyice karar vermeden kimse tel almasın. sonra başlıyorlar kötülemeye, beğenmemeye..valla o zaman satma, yeni telide taksitle al.. baya uygun taksitler yapılıyor artık.. yada biraz peşin verip kalanını taksit yaptırırsın. her şekilde tel alınırValla ben almadan önce çok araştırırım. Duruma da bakacağım öteki ay. 6710'u da satmak istemiyorum pek. Bu telefon çoook işimi gördü. V3 serisinde en sevdiğim telefondur. Ankara'nin altını üstüne getirdim bulmak için bunu ben. Herhalde yok şu anda piyasada. Bulunsa da temizini bulmak zor