Nokia 500 fp1 cfw buldum da Türkçeleştirebilcek usta aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagoo89

sagoo89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 fp1 cfw buldum da Türkçeleştirebilcek usta aranıyor

• Beğen
Tepkiler: tranduy

lance.lot

lance.lot

Üye
Türkçeleştirme çok basit kardeşim. Kendin de yapabilirsin. Ofw yi nfe ile aç. Türkçe dilini klasöre çıkar.
Sonra nfe ile kullanacağın cfw yi aç. Dil yöneticisinden klasöre çıkardığın türkçe lang dosyasını seç. Ekle cfw nin içine.
Böylece cfw de türkçe dil oldu.
Bu kadar kardeşim çok basit...

famemonster16

famemonster16

Üye
Türkçeleştirme çok basit kardeşim. Kendin de yapabilirsin. Ofw yi nfe ile aç. Türkçe dilini klasöre çıkar.
Sonra nfe ile kullanacağın cfw yi aç. Dil yöneticisinden klasöre çıkardığın türkçe lang dosyasını seç. Ekle cfw nin içine.

Kardeş bu kadar basitse sen yapıp upload etsen? Veya ayrıntılı olarak anlatsan/anlatan link yollasan? Bu cfwyi kullanmayı çok istiyorum.

ferhattunc

Üye
aynen ya elimde süper bişi var baska bi tane ama dilden dolayı yüklemiyorum :( link

yunuq58

yunuq58

Üye

evet kades ypta kullanalim nasilmis yuksek tecrubelerine muhtaciz :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
FW Upload Etmek O Kadarda Kolay Olmuyor Boyutuna, İnternet Hızına Bağlı Olarak 3-5 Saat Sürebiliyor... Bu Yüzden Anlatım Konuları Var Ki Herkes De Yapsın Diye...
Ayrıca;

Arkadaşda Kısaca Size Yolu Göstermiş...

yunuq58

yunuq58

Üye
anlayan yapsin nbi zahmet

ibrahimscare

Üye
bekliYORUZ.

sekil_27

sekil_27

Üye
aynen ya elimde süper bişi var baska bi tane ama dilden dolayı yüklemiyorum :( link

kardeş siz daha buradamısınız?çoaj basit;nokianın modifiye programı. var,onla rof 2 yi açıp dil ekle diycen,yaparım bir ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...