Symbianizer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim
Telefonu hackleHocam bu oyun yüklenirken "Güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" diye hata veriyor bende, bilgine.
İmza süresini kastediyosan o benimle alakalı değil.Oyun eski olduğundan sertifika süresi bitiyor bu oyun hiç güncellenmedi zaten 500 için.Önce bilgi sahibi olun da atarınızı öyle yapın.güncelleyip atın şu oyunları
Rica ederim iyi kullanımlar
Linki akşama eklentiye alacağım kardeş biraz meşgulumlütfen yeni link aradığım oyun bu
N8 de çalışır ama n8 için daha kalitelisi var aynı oyunun daha iyisi varkenN8 de çalışmaz mı? Bi de indiremedim eklenti olursa iyi olur
sis paketini sis contents ile parçalayıp -varsa-sis paketlerini her oyun için tek parça yapabilirsinBen beceremedim n8 için sadece kurup çalışanini, bütün sezonları kurmami istiyor o da 100 küsür mb
Tamam madde madde anlatıyom ama paket tek parçaysa hiçbi şeye yaramazanlamadım
zaten tek tek olmasından şikayetçiyimTamam madde madde anlatıyom ama paket tek parçaysa hiçbi şeye yaramaz
pcden Sis contents ile angry birds (100 mb falan dediğin)açıyosun sağ tarafta paketler olacak oraya gir mesela 5 paket var diyelim, a b c d e olsun paketlerin adları
a yı tek başına yüklemek istiyorsan bcde yi silip kaydedersen a tek kalmış olur
hepsi için bunu yaparsın,istediğini yükler oynarsın
Sen bi dener misin konudaki mediafire linki çalışıyor mu? Mobilde sürekli aynı sayfaya atıyor daMaalesef öyle bir sıkıntı vardı, evet.
Çalışıyor usta, sıkıntı yokSen bi dener misin konudaki mediafire linki çalışıyor mu? Mobilde sürekli aynı sayfaya atıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?