Nokia 3600 slide telefonum açılmıyor,yardım.

Konu Sahibi
Nokia 3600 slide telefonum açılmıyor,yardım.
Selamlar nokia uptader programıyla frimware yüklerken telefon kapandı bi daha da açılmadı.Geçen yaz aldım telefonu garantisi devam ediyor fakat 2 hafta garantiye verip telefonsuz kalmak istemiyorum eğer aynı sorunla karşılaşıp çözen veya sorunun çözümünü bilen birisi lütfen yardım etsin.Format atmayı deniyorum( * 3 yes açma/kapama tuşu) fakat fayda etmiyor.Şimdiden teşekkür ederim

Nadir

Emekli Yönetici
bir teknik servise götür 15-20 tl ver yeni versiyon atarlar..bu aşamada sen birşey yapamazsın..

Karahasan

Emekli Yönetici
Flashı bozulmuş yeniden flash atılacak oda senin işin olmayabilir en iyisi garantide varmış servise ver.

Konu Sahibi
artık öyle yapacağız n'apalım:/

bendede oldu aynısı mal servis 3 gündür uğraşıo yapamadı tel çöpe gider diye korkuyom artık

DEGERLI MAXICEP UYESI ( * 3 yes açma/kapama tuşu) S40 ( JAVA ) TELEFONLARDA FORMAT DEGILDIR O SADECE ( S60 ) SYMBIAN TELEFONLARDA GECERLI OLAN BIR FORMAT TURUDUR...

mcorcina

Üye

3600 slide ye format atmak istersen buyur

*#7780# kesin denenmiştir

nicky007

Üye
bende de 3600 var benimki menüye kadar açılıyo ama sonra kendi kendine ekran kararıo şarjı da ne yapmalıyımçok acilll

benim telefon açma yeri bozuldu yere duştu açılmıyor ama şarj oluyo acill yardıım adim . şimdiden teşekurler