Nokia 3500 classic yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calendercocuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3500 classic yardım
Nokia 3500 'ımda kulaklık sorunum var
Bir gece ilk defa kulaklık takıp kullandım. Ama bir daha kullanamadım. Telefon kulaklığı görmüyor. Diğer nokia 3500 kullanana arkadaşlarımda da aynı sorun varmış.2kulaklık denedim ikisindede aynı sorun çıkıo. Bunu telefoncuya gitmeden bir çözümü varsa LÜTFEN anlatın. Ben kulaklıksız yapamıyorum :D

arapcukka93

arapcukka93

Üye
arkadaş o kulaklık sorunu bnde de war yaf sorma

themoscowtrip

themoscowtrip

Üye
Bendede vardı Yeni Kulaklık Alin

sedatguven37

Üye
Yok yaw kulaklık deiştirdim yine aynı sorun

martinclose

martinclose

Üye
Arkadaşlar o sorun ben de de var . 3500c telefonum hangi kulaklığı takarsam takayım görmüyor.. Çözüm arıyorum ama bulamadım

OğuzcanAbi

Üye
kulakklık girişiniz sorunlu

freaksturk

Üye
nokia 3500 kullanıyorum ekranı soluk oldu iyice rengini canlandırabilirmiyim ayarlardan falan bulamadım yardım edin lütfen

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
aynı sorun bnde halen devam ediyor kulaklık taktınız yerde problem var kablonun ucunu oynatın ses gelir gider

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım telefonu format at ve farklı bir tema fln kullanıyorsan ondanda kaynaklanabilir diycem ama bnm telefonda tema kaynıyo ve çoğunu kullanıyom böyle bi sorun çıkmadı sen yinede bi format at ;D

--------------- Ekleme ---------------

nokia 3500 kullanıyorum ekranı soluk oldu iyice rengini canlandırabilirmiyim ayarlardan falan bulamadım yardım edin lütfen
arkadaşım telefonu format at ve farklı bir tema fln kullanıyorsan ondanda kaynaklanabilir diycem ama bnm telefonda tema kaynıyo ve çoğunu kullanıyom böyle bi sorun çıkmadı sen yinede bi format at ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt