Nokia 3250 İncelemesi ( Music Phone )

Sponsorlu Bağlantılar

fbcagdas

fbcagdas

Üye
arkadaslar bence 3250 nin k750i den tek farkı symbian

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Smart movie konusunda şuan için versiyondan dolayı uyumsuzluk var. İleride düzelteceklerdir. ;)

bilgesamet

bilgesamet

Üye
hayırlı olsun kardeş beyeneceğini umuyorum...

denizyalcin

denizyalcin

Üye
adam telefonu aldıııı satalı 1-2 ay oldu hala hayırlı olsun diyo bea :alkis2: :alkis2:

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
2mp ama k750nin kalitesi yok fotoda :ah:

bilgesamet

bilgesamet

Üye
ona kalsak 3250 nin mp3 kalitesi de k750i de yok...kamera konusunda k750i daha başarılı ama...

ocu77

ocu77

Üye
symbian 9.1 koymuşlar alete..bi kere ona uyumlu prolar çıkana kadar neler çıkar..Zamanında p900i,p910i çıktı ne oldu..kaç kişi kullanabildi?? Ben forumlarda görüyordum millet fellik fellik uyumlu pro, oyun arıyordu..Amaç tabii ki bu telefonları kötülemek diil ama bişeye karar verirken ne gibi riskler yada problemlerle karşılaşabileceğinizi kestirip öyle karar vermenizdir...Daha smartmovieyi bile çalıştırmıyormuş??? pehh be kardeşim...olayın mantarladığı burdan belli...suçlu tabii ki kullanıcıları yanıltan firmalar...ve onların yanlış pazarlama stratejileri...Telefonda bi kere bence iyi bakarsanız tasarım hatası var...

bilgesamet

bilgesamet

Üye
peki telefondaki tasarım hatası ne??? :karisti:

gunaydins

gunaydins

Üye
ocu77' Alıntı:
symbian 9.1 koymuşlar alete..bi kere ona uyumlu prolar çıkana kadar neler çıkar..Zamanında p900i,p910i çıktı ne oldu..kaç kişi kullanabildi?? Ben forumlarda görüyordum millet fellik fellik uyumlu pro, oyun arıyordu..Amaç tabii ki bu telefonları kötülemek diil ama bişeye karar verirken ne gibi riskler yada problemlerle karşılaşabileceğinizi kestirip öyle karar vermenizdir...Daha smartmovieyi bile çalıştırmıyormuş??? pehh be kardeşim...olayın mantarladığı burdan belli...suçlu tabii ki kullanıcıları yanıltan firmalar...ve onların yanlış pazarlama stratejileri...Telefonda bi kere bence iyi bakarsanız tasarım hatası var...

:good:

bilgesamet

bilgesamet

Üye
tasarım hatasının ne olduğunu söylede bizde telefondaki tasarım hatasını bilelim
...

beti_21

beti_21

Üye
arkadaşlar nokıa 3250 kullanıcısıyım. fakat bi sorunum var. msjlarım çooook yavaş gidiyor. yardımcı olabilirmisiniz?

ßurak

Üye
konuyu sanki yanlış yere açmışsın gibime geldi

istliali

istliali

Üye
ya bu resimler ne yav töbe töbe

crazy_dj

Üye
sağol paylaşım için teşekkürler bence 3250 daha güzel daha ii

danger03

danger03