Nokia 3250 İncelemesi ( Music Phone )

Sponsorlu Bağlantılar

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; May 21 2006, 08&#58;42 PM) [post=339641]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(denizyalcin &#064; May 21 2006, 08&#58;30 PM) [post=339619]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bana 6230 un camı bile yetio ama video iğrenç...bana ses lazım abi oda 3250 de warrr:D
[/b][/quote]
o zaman alabilirsin ... tavsiye ederim ... videosu da fena değil bunun ... dün akşam konser vardı onu çektim biraz görüntü gayet iyi

zaten millet konsere değilde telefona bakıyodu
[/b][/quote]
karizma kokuyor telefon
kim bakmaz ki

memduh18

Üye
ARKADAŞLAR HERKESİN 3250 Sİ HAYIRLI OLSUN 1AY DAN KISA BİR SÜRE İCİNDE BENDE ALCAM ARANIZA KATILMAMA AZ KALDI.KAMERA SONUC OLARAK 3230 DAN İYİDİR YANİ 2MP OLDUUNA GÖRE VİDEO DA 6630 DAN İYİ OLSUN YETER.SES SUPER DİOSUNUZ DAHA NE OLSUN BE
E AABİ.

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ses mi?w800-6270-vs. onun yanında kısık ses be&#33;&#33;&#33;cam harika bide flaş olsa

BOSCH

BOSCH

Üye
vanın telefon modelinde yok yazıyor
3250 yi sattın mı?
kaça sattın ?

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(memduh18 &#064; May 21 2006, 11&#58;20 PM) [post=339803]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ARKADAŞLAR HERKESİN 3250 Sİ HAYIRLI OLSUN 1AY DAN KISA BİR SÜRE İCİNDE BENDE ALCAM ARANIZA KATILMAMA AZ KALDI.KAMERA SONUC OLARAK 3230 DAN İYİDİR YANİ 2MP OLDUUNA GÖRE VİDEO DA 6630 DAN İYİ OLSUN YETER.SES SUPER DİOSUNUZ DAHA NE OLSUN BE
E AABİ.
[/b][/quote]
3230 la kıyaslayamazsın bunu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 25 2006, 06&#58;02 PM) [post=342496]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3250 yi sattın mı?
kaça sattın ?
[/b][/quote]

3250&#39;yi sattım sonra D600 aldım onuda sattım 3 gündür telefonum yok en kısa zamanda N80 alacam.

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 25 2006, 06&#58;10 PM) [post=342502]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 25 2006, 06&#58;02 PM) [post=342496]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3250 yi sattın mı?
kaça sattın ?
[/b][/quote]

3250&#39;yi sattım sonra D600 aldım onuda sattım 3 gündür telefonum yok en kısa zamanda N80 alacam.
[/b][/quote]
N80 alınca incelemeni bekleriz

Gloin

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1. mesajım olacak bu,

Bende 3250 aldım 3 gün önce. Müzik ve resim her 2side benim için önemli olduğu için tercih ettim.
Sorularım şunlar olacak;
1) Bu yeni nesil symbianlara fotoğraf çekerken daha kaliteli odaklanma ve görüntü sağlayan programlar gelecek mi? Gelecekse ne zaman gelecek?
2) Ve diyelim bu programlar geldi, fotoğraf moduna alt kısmı çevirerek geçtiğimizde bu gelecek olan programlar "default" olarak açılacak mı?
3) Hepinizin fotoğraflarında ortada azda olsa dikkat çeken bir kırmızı renkte artış var mı?

Açıkçası kamerası yüzünden biraz içime kurt düştü, ışık olmadımı iyi derecede, çekimleri çok kötü oluyor ve odaklanmasıda bir o kadar zayıf kalıyor, sizce doğru bir tercih yapmışmıyım?

Şimdiden teşekkürler...

msw

msw

Üye
fotoğraf kalitesi zaten çok iyi beklenemezdi ben bilerek aldım zaten foto makinem var ... alt takımı illa çevirmene gerek yok ki kameraya gelince yada kısayolla da açılabiliyor ... Programlar yavaş yavaş gelmeye başladı bile..Bence iyi bir seçim..

Gloin

Üye
Alt kısımı çevirmeden nasıl hem ekranı görüp hemde fotoğraf çekebiliyorsun arkadaşım
Benim merak ettiğim o şekildede devreye girebilecek bir program olabilir mi olacak mı? Yani daha önce buna benzer bir telefon varsa ona böyle bir program gelmişmiydi?

Genellikle plansız pozları yakaladığım için hızlıca fotoğraf çekimine ulaşmam gerekiyor bu özelliğini sevdim ama kalite arttırmak için dediğim tarzda bir programa ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bizler bilemeyiz olacak mı olmayacak mı ?

Fakat olmaz diye düşünüyorum

msw

msw

Üye
medya --&#62;> kamera yada kısayol ata

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(force_user &#064; May 26 2006, 08&#58;53 PM) [post=343366]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Alt kısımı çevirmeden nasıl hem ekranı görüp hemde fotoğraf çekebiliyorsun arkadaşım
Benim merak ettiğim o şekildede devreye girebilecek bir program olabilir mi olacak mı? Yani daha önce buna benzer bir telefon varsa ona böyle bir program gelmişmiydi?

Genellikle plansız pozları yakaladığım için hızlıca fotoğraf çekimine ulaşmam gerekiyor bu özelliğini sevdim ama kalite arttırmak için dediğim tarzda bir programa ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler...
[/b][/quote]
çok kolay çekeceğin kişi yada manzarayı
sağına yada soluna alırsın
böylelikle tuş takımını çevirmeden kamera ile çekersin
ama bu davranışlada bir garip kaçar
bilmeyenler şöyle düşünebilir
adama bak çekeceği şahıslar sağında/solunda
adam ne tarafa dönmüş foto çekiyor der

Gloin

Üye
Haklısın biraz garip kaçar tabiki Umarım böyle bir program geliştirirler aksi taktirde pişman olabilirim telefon konusunda.

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(force_user &#064; May 26 2006, 11&#58;26 PM) [post=343539]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Haklısın biraz garip kaçar tabiki Umarım böyle bir program geliştirirler aksi taktirde pişman olabilirim telefon konusunda.
[/b][/quote]
untmadan söyleyeyim
foto için tercih sebebi olamaz 3250
ama müzik için ilk tercih sırası
w800 den bile iyi deniliyor ses kalitesine
kulaklıklarıda aynı zaten

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
3250&#39;nin ses kalitesi W800&#39;den üstün. Bizzat denedim. Tabii bu benim görüşüm.

Gloin

Üye
Zaten önceliğim müzik fakat fotoğraf için odaklanması beklediğimin altında çıktı ama diğer her açıdan çok çok memnunum 3250&#39;den.

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
Abiler bi yerde okumuştum. 3250 ve n91in ses donanımı farklı olduğu için smartmovie gibi programlar çalışamıyormuş. yani symbian'ın farklı olması dışında birde böyle bi sorun varmış. Van sen bi sitede daha incelemeni yayınlamıştın orda bi arkadaşın yazdığını okumuştum. Almaktan vazgeçmiştim bu yüzden :( Böyle bi sorunun olup olmadığını net olarak bilen var mı?

BOSCH

BOSCH

Üye
ilk senden duyuyorum bunu

barabelli

barabelli

Üye
super bı alet olmus ya saol bu ıncelık ıcın hehe :D

Üst Alt