Nokia 3230 Sevenler Derneği Kuruldu...bu Forumda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sis klasörü bir yere atılmazki ,sis dosyayı kurulum dosyasıdır , mesaj gelince açarsın ve telefona kurulur.

taskingursoy

Üye
    Konu Sahibi
öle deme ruhu incinir. tamam bazi sorunlari var ama baba gibi telefon......bilgisayar gibi valla.

TRCELL

Üye
<div class='quotetop'>(streamline &#064; Jan 24 2006, 08&#58;27 PM) [post=262175]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
saolun beyler...
[/b][/quote]
bende 3230 kullanıyorum memnunum hafıza sorunu dısında tabii

streamline

Üye
ne gibi bi hafıza sorunu war ki?

taskingursoy

Üye
    Konu Sahibi
yaw olmuyor beyler...ne kadar sis uzant1l1 tema kaydettiysem skin klasörüne tan1ma...görmedi...bi wl yard1m edin göünüzü seveyim

taskingursoy

Üye
    Konu Sahibi
iyide nas1l ve nereye kaydediyosun....aç1klayabilirmisin kardes

taskingursoy

Üye
    Konu Sahibi
webden indirdiim sis uzantili temayi skin klasörüne at1yorum...yalnismi yapiyorum gökhan

RockFord Fosgate

Üye
arkadasım bırıncısı arka arkaya mesaj atmak yasak lutsen dusun ole yaz bır meseja
2.bak kardes temayı card readerla atıyosan kartın ıcıne olesıne bı yere bı klasore atma dısarı koy bluetoothla atıyosandA aynı sekılde ole skıns fılan ugrasma at ole bı yere sonra gır ekstralarda dosya yonetıcısı war ona gır orda sag yap joıstıkle hafıza kartına gel en asagıda gorunur zaten tema tıkla ustuner yukler hadı kolay gelsın yapamazsanda pm at anlatırım buraya yazma

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ya Sis dosyasını neden Skin kalsörüne kaydediyosun ki

Sis dosyasını telefona nerden gönderiyorsan herneyse Sis dosyasının üzerine gel ve Joystickin ortasına 1 kez tıkla zaten sonrasında Yükleme başlyacak.

Telefona hiç Sis Oyun , Program yüklemedin mi ?

taskingursoy

Üye
    Konu Sahibi
saol arkada_...sorunumu çözdüm ama sert konu_mana gerek yok...burda bir problem var ve onu saolsun arkadaslar sayesinde çözmeye çalisiyorum......eyvallah

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Herhalde yanlış anladınız , bu zamana kadar kimseye sert konuşmamaya özen gösterdim ve kimseye de sert konuşmam

Sadece yardımcı olmak istedim ki olabildiysem de ne mutlu bana

haylaz70

Üye
ya arkadaslar sızden rıcamm var ben 3230 umu vep cam olarak kulllaabılırmıyım lutfenn bana bı yardım edın vallla yatıp kalkıp dua edecemmm bırı bana solesın olur yada olmaz dıye sıyırdım ıııce

taskingursoy

Üye
    Konu Sahibi
gökhan kardeş ben binbaşı söyledim....saol baboş....sen keyfine bak.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar eğer sorunlarınız paylaşacaksanız telefonla ilgili tamam ama eğer gereksiz mesajlar konu gündemde kalsın diye atılmış mesajlar görürsem 2. uyarıyı yapmadan konuyu kaldıracağım..&#33;

Dikkatli olmanız Dileğiyle..&#33;

slayermania

Üye
valla beyler çok güldüm doğrusu bence siz kendinizi avutuyorsunuz bence kaldırın atın o telefonları nokia nın symbian lı telefonları arasında en dandik telefon 3230 hatta ilk symbianlı model olan 7650 nin bile sesi bundan iyi çıkıyor kamera derseniz o da kötü zoom derseniz berbat tuş takımı derseniz tam bir işkence hız derseniz o cihaz nasıl kendini nasıl açıp kapıyo anlayamadım hehe kusura bakmayın neyse onu yazdım

boka

Üye
sana katılmıyorum herkezin kendi zevkidir bu.

Alexsa

Üye
valla kim ne derse desin 3230 süper telefon ben çok memnunum her özellik mevcut telefonda kamera desen 1.3 megapixsel geçenlerde kola bardağının içine düşürdüm bi halt olmadı telefona takır takır çalışıyo

onteo

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 24 2006, 09&#58;59 PM) [post=262261]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya 3230 un sevılcek bı tarafımı warkı dernegı kuruluyo:))))))))))
[/b][/quote]
<div align="center"><span style="color:#990000">Siz taşlayın 3230 u nokia arada bi böyle teller çıkarıo die sevinmeniz laazım bu fiyata bu kalite ve özellik hiç bi telde yok.En beyendiğim özelliği Visual Radio &#39;su ve demir alaşımlı kasası tuşları gayet ergonomik ve kullanışlı. Kamerası da süper kullanışlı.N serisine o kadar para veren şaçmalamış olur zaten çok pasif teller..NYS Bu topic i açan arkadaşlara teşekkürler... hehe </span></div>

enigma

enigma

Üye
3230 sevmeyenler derneği olmuş burası

onteo

Üye
<div class='quotetop'>(enigma &#064; Mar 1 2006, 01&#58;20 PM) [post=288347]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3230 sevmeyenler derneği olmuş burası
[/b][/quote]
Haklısın yaa hehe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt