Nokia 3120c mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antroch

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3120c mesaj sorunu
Sms atarken yazma dili Türkçe olmasına rağmen attığım mesajlar karşı tarafa inglizce şekilde gidiyor.Ayrıca bazı mesajlarda yazılı kelimeleri ayırarak gönderiyor.Örneğin biriktirmek yazdığımda b ir ikt irmek şeklinde karşı tarafa mesaj gidiyor yada karıştırmak yazdığımda kariştirmak şeklinde bi mesaj geliyor karşı telefona.Fakat aynı mesajlar bana normal geliyor.Sorun telefonda mı yoksa hatta mıdır acaba?
Telefonu Turkcell kampanyasından kampanya dışı aldım.
Ayrıca diğer sorum: bu turkcell ile ilgili ikonları nasıl kaybederim?
Bu 2 konuya çözüm bulamadım:(

antroch

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm yok mudur?

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşım mesela (karıştırmak) yazdığında yıldız tuşuna her bastığın zaman değişir örneğin karıştırmak , karistirmak , karıştırmal gibi T9 sözlüğü kapatırsan türkçe yazarsın ama karşı tarafa gönderdiğin zamanda mesaj ayarlarında karakter desteğini değiştirerek dene ve bu turkcell ikonlarını kaldırmak için sadece yeni bir yazılım güncellemesi yapsan yeterli olur

onur_fb_rap

Üye
yazılım güncellenmesini nsl yapıcam lütfen cevap yazarmısınız bende de turkcell ikonları var???

antroch

Üye
    Konu Sahibi
Karakter desteğini tam ve indirgenmiş olarak değiştirerek denedim ama yine sonuç aynı Arkadaşım:( v10 versiyon ve tekrar yeni versiyon yükledim ama yine ikonlar kaybolmadı..bugun kvk servisine götüreceğim.bakalım ne diyecekler.Cevap için teşekkürler:)

McOrco

Üye
turkcel kampanyalı cıhazların ortak yazılım hatası
ben kmple cıhaz yazılımı atarak sorundan kurtuldum
turkcell logoları acılıs reklamları vsde kalkıyor.

bır usb kablo almanı yeterlı

haey31

Üye
temadan da olabılır bendede oldu abımın arkadasına mesaj attım kelımelerı felan hep ayırıp gondermıs kendı telefonu baktım normal tema degıstırdım duzeldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt