Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 3120 Özellikler+ Programlar+ oyunlar+ Bilgiler
Sponsorlu Bağlantılar
rockstar26
Üye
çok sağoll!!
semih01sem
Üye
Ya bu telefonun eski modeli de vardı küçücüktü bundan 4-5 yıl önce
ahmet songülalp
Üye
saol kardes allah senden raz1 olsun çok tskler kardesim iyi forumlar:=)
--------------- Ekleme ---------------
yaa kardes ben bu java oyunlar1n1, pc suite indirdim de benim internet s1n1rl1 ya faturada çok para yazar m1 cevap verirsen sevinirim.
gündüzalp
Üye
elinize sağlık
ayaz5842
Üye
Ya arkadaşlar bu telefona program nasıl atılıyor bende daha yeni aldımda
SonkuzeyLi
Üye
benimki 3120 sadece tek sorun batarya bitince uyarı vermeden kapanıyo
mali5555
Üye
GÜNCELLLLL
maho23
Üye
Arkadaşlar telefonu aldığımız zaman içinde uygulamalar bölümünde Opera Mini var fakat ben bu uygulamayla bir türlü internete bağlanmayı başaramadım.Sürekli bağlantıda hata var diyip duruyor.Bağlanabilen arkadaşlar yada sorunun çözümünü bilenler var ise bu konuda yardımcı olabilirlermi? .Teşekkürler.
candamar01
Üye
Redlıne bnmde bir sorun vardı...ıııı daha yeni nokıa 3120 tlf aldım fakat hafıza kartının şifresi olmamasına ragmen şifre istiyor ne yapacamı sasırdım...Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla...
ben telefon araştırıyorum. n73 arıza verdi ve şimdi 3. kez serviste yenisini vermeyecekler gibime geliyo onu satıp yeni s40 bi telefon almayı düşünyom.
merak ettiğim bazı şeyler var 3120c ile ilgili
1.kulaklık sesi nasıl
2.müzik çalarda şarkı araması var mı?? (rehberdeki gibi)
3.telefon hızı nasıl
cevaplarsan çok sevinirim
New Life
Üye
saol kardeş
LASTDJ25
Üye
3120 ben de kullanıyorum vede cok memnunum +g3 ozelliği havayıda verıyo 30 temmuz 2009 81 ilde aynı anda
omer10da
Üye
teşekkurler
pyrexia7
Üye
ellerine, emeğine sağlık kardeş.
alisemih_920
Üye
mobil games hariç tüm linkler bozuqqqqqqqq
c7l10
Üye
tşk ederim ama bu 3120 classıc de çaılışıyormu?
asigsasi
Üye
Arkadaşlar 3600 slide de herhangi bir dosya veya içerik bulmak için baş harfine basmak yeterli örnek müzik dosyasında i harfine basınca i ile başlayan şarkıcılar geliyor bu 3120 classic de varmı
--------------- Ekleme ---------------
Kullanan arkadaşlar yardım lütfen
akbabu
Üye
Ya son link açılıyor ama nasıl indirebiliriz dosyayı.
Ya da başka bir siteyi upload etsen..
fanatik061626
Üye
arkadaşlar ben bu mobile games i indirdim bunu telefona nasıl atabilirim acil yardım