Nokia 3120 Kullananlar İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

vagabond67

Üye
bencede oldukça iyi kullanışlı ve sağlam bi makina..kamerası 2mp ama 6300 dan daha nettir..video çözünürlüğü 640*480..yani oldukça güzel video çekiyor.zaten çektikten sonra videonun boyutundan belli oluyor kalitesi..ancak 3g ve mobil tv uygulamasında çözünürlük biraz düşük..

elmacı 14

Üye
Ben kullanıyorum...sesi,kamerası,herşeyi güzel.Alacaksan bataryasının orjınal olmasına dikkat et..(NOKIA BL-4U) 3.7 v

--------------- Ekleme ---------------

Evet,3120 nin kapağını istediğiniz renkle değiştirebilirsiniz...Piyasada çok.

ozan_1180

Üye
süper bir tel kesin alacaksan hiç bklemeden al çok yüksek kaliteli 6300 dan da özeliikleri yüksek daha kaliteli oyunlar kaldırabiliyor sorun olmadan

laveled

laveled

Üye
telefonun tek kotu yonu kasasi cok saglam deil

murtikaan01

murtikaan01

Üye
abicim sen şimdi sen git al çünki ben bir 3120 kullanıcısıyım 6 aydı sana da tavsiye ederim nedenmi?çok avantajlı hem çok oyun yükleniyo

hsnmsn3

Üye
bende 3120 var bilginiz olsun kamerası uzak görüntü çekemiyor ama yakın görüntüde harikalar yaratıyor.
mesela ders notları vs.kağıdın fotoğrafını çekin, gidin fotokopici çıkartsın
ben müzikle ilgileniyorum, çoğu notaların fotokopisini onunla aldım :ehe çiçeği böceği yeterli ışık altında mükemmel çeker
kaliteli bir kulaklık ve kaliteli bir kulaklık çevirici alırsanız kulaklıktan çıkan sesin muhteşem olduğunu da görürsünüz. hele steryo genişletmede mükemmel.:naughty:
ama program,ses kayıt vs için en iyisi yeni çıkan s60 tabanlı nokia telefonlardır.

abrek45

Üye
tek kelimeyle super bladr

derler35

Üye
3120 oyun
varmı arkadaşlar

NOMADD

Üye
çok nazik en ufak bir şeyde bozuluyor

Maximum Game

Maximum Game