Nokia 3120 Kullananlar İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

neckles

neckles

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3120 Kullananlar İçeri
Arkadaşlar ben nokia 3120 telefon almayı düşünüyorum ama daha once kullanan arkadaşlar da bilgi verirse sevinirim Şarj tutması kamerası Sesi Fln nasıldır yada Böle Buna benzer bir telefon önerebilcek Arkadaşlar varmı _? 3g Li olur Sa Sevinirim :oke:

emilgen

emilgen

Üye
3120 al arkadaşım kamerası 2 megapixel sesi çokk yüksek olmasada güzel uzun ve hafif kibar bişey 3g si de var denemedim ama

gyln21

Üye
çoook harika bi telefon valla nazik ve kibar

crazyfool_res

crazyfool_res

Üye
Marka Nokia Model 3120 classic Form faktör Candybar Renk Brown, Grey, Red, White Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G) Servis 850, 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB 2.0 Faks / Veri Hayır Ekran
Ana ekran Color TFT Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar Bilinmiyor Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek 24MB Harici bellek 2GB Bellek Kartı yuvaları Evet Bellek kartı tipleri MicroSD Temel özellikler
Pil Lithium Ion 1000 mAh Bekleme süresi 290 Saat Konuşma süresi 3.5 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler MP3, Polyfone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum Hayır Optik zum Hayır Otomatik netleme Bilinmiyor Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, eAAC, MP3 Video oynatma 3GP, MPEG4 Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders, Currency convertor Görüntülü görüşme Evet Diğer özellikler Built in hands free, Voice dial, Voice memo Format
Ağırlık 85 g. Boyutlar (Y x G x D) 111x45x13 mm

GrabellA

GrabellA

Üye
kibar 3gli ucuza yakın bi telefon al bence

onur_as

onur_as

Üye
süper tel dir al kullan harikadır bende kullanıorum

NOMADD

Üye
arkadaşım ben 3120 classic kullanıyorum ve çok kullanışlı kamera 2megapixel

--------------- Ekleme ---------------

ses fazla çıkmıyo sarj 5 gün kullana bilirsin şarkı fln dinlemessen ama :oke:

gurselbarkin

Üye
ben almanı tercih ederim ben şahsen kullanıyorum we cok memnunum nazik bir telefon hemde özellikleri de coq gusel alıcaksan bunu AL

berrkann

berrkann

Üye
bende 3 aydır kullandım.... süpere yakın ... özelliklerine göre fiatı iyi o özellikte başka marka teller daha pahalıı

asigsasi

asigsasi

Üye
Alacaksan doğru bir seçim yapmış olursun süper bir telefon s40 v5 destekli

özhan suat

Üye
bende var çok güzel bi telefon

huppi

Üye
kardeş sana söyle diyim. bende n73 vardı sattım 3120 classic aldım.. düşünün n serisi bir telefon sattım.. çok hoş bir telefon 2 mp kamerası hiçte fena değil gayet güzel resimler çekiyor.

hacker619

Üye
ben walla 3120c kullanıyorum cok ta memnunum kullan derim ama en cok hosuma giden n73 bütçene uyuyorsa n73 al kardes yok daha da paran varsa n80 al süper bir telefon butcene gore ben sana soyledım...

mahirmete

mahirmete

Üye
Ben bu telefonu anneme hediye almak istiyorum ama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevnirim. Ekranda yazılar ufak mı ya da boyutunu ayarlayabiliyor muyuz? Ekranı ufak geldi çünkü annem okuyamazsa diye sorun ediyorum. Şu an pek de yok inceleme fırsatı olmuyor insanın.

Ayrıca kırmızı rengi nasıl? Mat mı parlak mı?

savas2324

Üye
okey oyunu nasıl atılır

oyun atamadım

falkon66

Üye
usta ön kamerayı kullanamıyom 3120 nin

bide rengi yüzü değişiyo biliyonuzmu

hasan1688

Üye
SelamunAleykum. Ben bu telefonu ilk çıktığı zaman almıştım ve hala kullanıyorum, tek rahatsız eden özelliği sesinin az çıkmasıdır onun dışında herşey süper bence. Menusunun hızı falan gayet iyi.

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
babamın telefonu.. ince olması ve 3g, goruntulu konuşma desteği, büyük avantaj ama eksiklikleri var.. sesi fazla çıkmıyor ve geceleri fotograf çekerken flashı açıksa resmin yarısını beyazlatıyor ve ondeki kamerayı sadece goruntulu gorusme için kullanabiliyorsunuz..

sheithan0000

Üye
Bndede war çoq qüsel telefon....!!

kenedii

Üye
çok tatlıs bi tlf al aga