Nokia 2730 Classic İnternete Giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2730 Classic İnternete Giremiyorum
Ben telefonu daha bu gün aldım Turcell kullanıcıssıyım Wap yazıp 2222' ye yolladım mesaj geldi şifreyi girdim ve wap ayarları yapıldı diyor ama ben internete giremiyorum operamini die bir programa giriyor ben yazıyorum ama bağlanıyor diye bekletiyor sonrada

''internet ayarlarınız için masaütü
web tarayıcınızla
operamini.com/help adresini
ziyaret edin veya servis
sağlayıcınıza başvurun.
Bağlantı testini başlatmak için buraya tıklatın.''

birde bluetooth dan dosya almıyor karşımdaki telefonda bağlanıyor diyor ama bana herhangi bi ''bağlantı kurulsunmu '' gibi bir şey gelmiyor ve karşıdaki telefon bi süre bekliyor ve gönderilemedi diyor :S

yardım edin lütfennnn........

celibar

celibar

Üye
Opera mini bağlantısı için turkcell msn, internet gprs(vodafone) bağlantı noktaları ile bağlanmaya çalışın.ayrıca opera mini ile o.facebook.com adresine bağlanamazsın.bağlanınca tarayıcınız desteklemiyor diye uyarı alırsın.farklı bir tarayıcı ile denemelisin.

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
farklı tarayıcı ile nasıl yapabilirim onu anlamadım tarayıcıya giriyorum direk operamini çıkıyor operaminiyi nasıl silebilirim ? veya yeni tarayıcı nasıl yükleye bilirim ?

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım edin yaa samsung d900i de böyle bi sorunum yoktu operamini yi nasıl silebilrim yada yeni tarayıcı nasıl yükleyebilirm lütfen yardım edin ...! :ağlarım::ağlarım:

wanted boy and

wanted boy and

Üye
bende de aynı sorun var yaa

tunahan5151

Üye
ya farklı bi tarayıcı yı nerden bulucas lütfen yardım edin:ağlarım:

kandıra-_-ks

Üye
evet ya biri anlatsın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnn :ağlarım:

ozankutur

Üye
selam arkadaslar sorununuzu ben çözdüm :D skntı yapayın hemen telefonunuzdan medyadan müzikçalara giriyorsunuz ordan soldaki seçeneği tıklayıp indirilenlere giri açıp ordan web adresini girerek bağlanabilirsiniz :) emeğe saygı lütfen :D :)

teyrebaz

Üye
gene oLmadı baqLanıLıyor diyo :off:

gokcem222

Üye
yaa olmuyo burdan hç bişe bn internet sorunu için garantiye bile verdim tekrara yazılım atıldı ma ahala facebooka girince tl gidiyo. sorunu çözemedim lften yrdım edin operaminiden giriyo diğer türlü girdiğimde tl gidiyo mzik çalardan girdiğim kısım ücretli olmuyo

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
oldu yaa çok sağol kardeş allah razı olsun binlerce teşekkür ediyorumm ...!

alpergs44

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşım

excute07

Üye
selam arkadaslar sorununuzu ben çözdüm :D skntı yapayın hemen telefonunuzdan medyadan müzikçalara giriyorsunuz ordan soldaki seçeneği tıklayıp indirilenlere giri açıp ordan web adresini girerek bağlanabilirsiniz :) emeğe saygı lütfen :D :)
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

manyagi01

Üye
hey homie süpersin :)

sekinardi

sekinardi

Üye
telefona formak at olmuyosa bilgisayarcı ve telefoncuya git

1s1

Üye
Arkadaşlar 2730 Classic Telefonum Var İnternete Girmiyor Herşeyi Denedim Olmadı Geçersiz Wep Ayarı Diyor...

--------------- Ekleme ---------------

Bilen Biri Warsa Ltfen [email protected] Adresinden Ulaşın.. teşkler..:ehe

samed58

Üye
arkadaşlar ebn buldum

gizem1695

Üye
Medya> Müzik Çalar 'a girin.
seçenekler'den "indirilenler"'e tıklayın.
adrese git'e tıklayın.
oradaki "rtsp://" yazısını silip yerine 0.facebook.com yazın ve tamam'a tıklayın.
bukadar basit :evet:

ghost1995

Üye
bn 2730dan faceye bedava giriyom nasıl mı müzik çaları açıp seçeneğe girip indirilenlere girin sonra adres gire girip BURAYA DİKKAT HERŞEYİ SİLİN VE 0.facebook.com yazın giriliyo bn denedim oldu sizlerde deneyin

pixieLLence

pixieLLence

Üye
Eğer vodafone iseniz 7048 arayın telesekreter yonlendiriyo size gprs ayarları gönderecek size gelince kabul edin telefonu kapatıp acın. acıldıktan sonra müzik caları acıp secenekler diyin

" indirilenler " > " adresi girin " " 0.facebook.com" işLem tamamdır ;)

Üst Alt