Nokia 2730 Classic için web tarayıcısı Operaminiden Başka .

Sponsorlu Bağlantılar

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2730 Classic için web tarayıcısı Operaminiden Başka .
:ağlarım:Nokia 2730 Classic için web tarayıcısı lazım operaminiden başka bir program verin lütfen bende operamini yüklü 0.facebook.com'a giremiyorum :(:( .

Overe

Üye
Hocam buldunuzmu acaba bi çözüm aynı sıkıntı bendede var

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalara girin sonra seçeneklere girin ordan indirilenlere girin sonra web adresine git ' e tıklayın ..

• Beğen
Tepkiler: faruqfaruq54

okan_05

Üye
dediğini yaptım kardeş yanıt yok,tekrar deneyin diyo.

yakuza66

Üye
müzik çalar'a girin ordan seçenekler, ordan indirilenlere girin. ordaki adresi silip aynen şöyle yazın. yazıp girin oluyor. denedim %100 çalışıyor

samed58

Üye
arkadaşlarr sizz en iyisii bu telefonlarıı satınn gvirmiyorr 2730 genelinde bölye giren varsa sölesinn ama dogru sölsinn:naughty:

faruqfaruq54

Üye

ghost1995

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı müzik çalara girin sol tuş indirilenler web adresine git ordaki herşeyi silip direk 0.facebook.com yazın ben yaptım.yapamayan olursa faceme mesaj atsın afyonlugenclik yazın çıkar :) k.g

mehmet3138

Üye
Müzik çalara gidin seçenekler den indirilenleri tıklayın adres gir var oraya tıklayın herşeyi silin 0.facebook.com yazın tıklayın giriyor

nur1997

Üye
arkadşlar nokia 2730 aldım internete bağlanmak istiorm ama internet paket veri bağlantısı yok dio internete nasıl bağlanabilirm bana çok acil bi yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkürler

FATIH_1996_37

Üye
arkadşlar nokia 2730 aldım internete bağlanmak istiorm ama internet paket veri bağlantısı yok dio internete nasıl bağlanabilirm bana çok acil bi yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkürler
operatorun ne??

Üst Alt