Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 2730 Classic için web tarayıcısı Operaminiden Başka .
Sponsorlu Bağlantılar
seniorburock
Üye
Konu Sahibi
Nokia 2730 Classic için web tarayıcısı Operaminiden Başka .
Nokia 2730 Classic için web tarayıcısı lazım operaminiden başka bir program verin lütfen bende operamini yüklü 0.facebook.com'a giremiyorum .
Overe
Üye
Hocam buldunuzmu acaba bi çözüm aynı sıkıntı bendede var
seniorburock
Üye
Konu Sahibi
müzik çalara girin sonra seçeneklere girin ordan indirilenlere girin sonra web adresine git ' e tıklayın ..
okan_05
Üye
dediğini yaptım kardeş yanıt yok,tekrar deneyin diyo.
allllaahhh razı olsun çoook teşekkürler ellin dert görmesin karrrdeşim benim...
ghost1995
Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı müzik çalara girin sol tuş indirilenler web adresine git ordaki herşeyi silip direk 0.facebook.com yazın ben yaptım.yapamayan olursa faceme mesaj atsın afyonlugenclik yazın çıkar k.g
mehmet3138
Üye
Müzik çalara gidin seçenekler den indirilenleri tıklayın adres gir var oraya tıklayın herşeyi silin 0.facebook.com yazın tıklayın giriyor
nur1997
Üye
arkadşlar nokia 2730 aldım internete bağlanmak istiorm ama internet paket veri bağlantısı yok dio internete nasıl bağlanabilirm bana çok acil bi yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkürler
arkadşlar nokia 2730 aldım internete bağlanmak istiorm ama internet paket veri bağlantısı yok dio internete nasıl bağlanabilirm bana çok acil bi yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkürler