nokia 2730 classic hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan_1

taylan_1

Üye
    Konu Sahibi
nokia 2730 classic hakkında
Arkadaşlar telefonu bugün aldım anneme fakat bu telefonun kamerası çok kötü fotoğraf desem renkleri kayık gibi yeşil fonlarında çekiyor hep gün ışığında çekme fırsatım olmadı ama florasan ışığında çektiğim halde çok kötü maviyi siyaha yakın cekiyor ve diğer koyu renk nesneleri.kamera ayarıda yok parlaklaştırma vs. video olayı ise daha da kötü çok az görüntü alıyorum anca pc'nin ekranını çekince görüntü cıkıyor. yani bu telefondamı sorun yoksa 2730ların hepsimi böyle ? yardımcı olursanız cok sevinirim olmadı yarın aldığım yere gidicem artık değiştirirmi bilmiyorum çok canımı sıktı.kullanan arkadaşlar varsa herhangi bir resim uplayabilirlerse çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: mehmet1337

meme4

meme4

Üye
süper foto çekiyo harita var rehberi güzel netleştirme var internete avea ile 1 kuruşa giriyom mesaj bölümü süper tasarımı güzel ben çok seviyom gayette net kamerası var

ker0000

Üye
ya ben de avea yım ama giremiyorum nete bı yere mesajmı gındermem lazım

canavaro_12

Üye
TAYLAN kardeş 2730 dan bende kullanıyomm hiçbi surunum yok kamerada flaş olmamasına rağmen çok güzel foto çekiyorr sesin telefonda bi sorun vardırr

ker0000 kardeş avea müşteri hizmetlerini ara sana ordan bilgi verirler

kemer0707

Üye
yaa giremiorm 2730dan bna çare blunn

mehmet1337

mehmet1337

Üye
valla ben çok memnunum ama kamerasi 6300 kadar hızlı deil ve karanlıkta çok kötü ama sabahları mükemmel fotolar çekiyo N73 ten hızlı oynatıyo oyunları zaten N73 yavaşlamada bir numara sakın almayın sadece kamerası iyi

Ben Vodafone cep nete üyeyim 100mb sınır var 3G Interneti ile uçuyo resmen ama 100mb 'ı geçince hız 96K ya düşüyo.
benim vodafone hattımda ve telefonumla ilgili hiçbir sorunum yok bence Avea internet konusunda iyi diil. :disko:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ben bakmıştım bi ara hiç hoşuma gitmedi bu telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt