Nokia 24 Nisan'da bir duyuru yapacak

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
kesin bilgi mi bu klavye olayı bu yorumlar için erken umarım 24 nisanda bunları konuşmayız iphoneyi takdir ediyorum çünkü abuk sabuk işlerle uğraşmıyor bi cihaz çıkarıyor adam akıllı en az 2 sene cazipliğini yitirmiyor hala s3 ün bile taliplileri var e bize gelince yok 620 yok 720 yok 920........vs. senin sistem eksiklerin var bian önce bunları hallet mevcut sana güvenen müşterini potansiyelini bari kaybetme bende dahil bir çok beklentide olan arkadaşlarımız var e sen bunları halletme alternatif cihaz çıkar neyime yarar tamam her kesin kesesine göre cihaz çıkarıyosun ama diğer yandan atı alan üsküdarı geçiyor sony bile yüzüne bakmadığımız halde iken ses getiren suya dayanıklı cihaz çıkarıyor lg desen yine öyle 3d olayına girmiş e biz neyin peşindeyiz kim ne derse desin benim mantığım bunu almıyor arkadaş en azından bi anket yap siz değerli müşterilerimiz nedir beklentileriniz en azından biz size yol gösterici olalım en basitinden bi telefondan ne beklenir benim şahsi fikrim şunlarki :
1:görsellik 2: şarjının uzun gitmesi 3:kasa sağlamlığı 4: kamera ve ses perfonmansı 5: altyapı (mağaza, garanti kapsamı ) 6: yenilik
sormazlarmı şimdi sana hani nerde ne yenilik yaptın da cihaz çıkarıyosun. artık ben şunu anlıyorum ki biz boşuna gıçımızı yırtıyoz adam olacak çocuk baştan belli olurmuş anladığım kadarı ile de bunlar hala çocukluklarını yaşamak istiyorlar .

Üzgünüm ama katılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
eğer öyleyse nokıanın yeni şokları bizi bekliyor yani; sağlık olsun artık eskisi gibi fanatik değilim her türlü yeniliğe açığım bir cebimde lumia 920 varken diğerinde galaxy s3 mini, valla ne yalan söyliyeyim şu an için galaxy s3 mini yi kullanmak daha hoşuma gidiyor kibar aradığın tüm özellikler var daha ne olsun. Bu güncelleme sadece oyalama taktiği bakın sürekli güncelleme yayınlıyoruz diyorlar. Ben biraz daha sabredip sabırsızlıkla beklediğimiz malum apollo güncellemesini bekliyorum ki inşallah o zaman malum bir çok giderilmesi gereken eksikliklerimiz var bunların bir çoğu giderilmezse söz verdim kendime o zaman tüm bağlarımı koparıp 920 yi de satıp iphone 4s almak sonuçta tablet kullanmıyoruz telefon dediğin kibar zarif her türlü cepte taşınılır olmalı en fazla 4.5 inç

pirenuri

pirenuri

Üye
klavyeli ashadır işte

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne oldu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ah bugünü ayın 24'ü sandım A.Faruk :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
beklentiye girmeyin derim bi önceki güncellemenin benzeri bizi bekliyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
malum navide yeni günceleme var bian aklım ona takıldı cihaz olarakta çok fazla beklentim yok malum düşüncelerimi yukarda açık açık yazdım

SonyXperia

SonyXperia

Üye
windows phone istiyorum ancak xperia z den sonra tekrar androide kaydım. Bakalım fikrim yine değişecek mi ki umarım değişir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Acaba ne olacak cihaz ne gibi yenilikler geririyor itiraf edelim en azından kendi adıma samsung görsel olarak daha ileride yada daha çafçaflı reklam yapıyorlar daha görsel örn. ekrana sen baktıkça kapanmıyordu bırakın telefonu Yeni smart tvlerde ne reklam yapmışlar adamlar sağlam reklam yapıyor ama ben nokia yı seviyorum bir de görüntülü görüşme gelse

Lumia820

Lumia820

Üye
Londrada kinin aynısını yapsınlar

4 lumia alayım.

PureFood

PureFood

Üye
Acaba ne olacak cihaz ne gibi yenilikler geririyor itiraf edelim en azından kendi adıma samsung görsel olarak daha ileride yada daha çafçaflı reklam yapıyorlar daha görsel örn. ekrana sen baktıkça kapanmıyordu bırakın telefonu Yeni smart tvlerde ne reklam yapmışlar adamlar sağlam reklam yapıyor ama ben nokia yı seviyorum bir de görüntülü görüşme gelse

Smart TV'ler müthiş ama telefonlarının tasarımından bir cacık olmaz diye düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alıntıyı keşke bizim sitemizdeki haberlerden yapsaydınız. Neyse mesajı düzenledim. Malum sitelerden alinti yapmak ve linklerini paylaşmak yasak. Lutfen daha dikkatli olalim. :oke:

karaelci

karaelci

Üye
Pardon, tesadüfen orda denk geldi. Windows Phone bölümünde de konu göremeyince konuya ekleyim dedim. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 Den başka bu katagori için amiral gemi ne zaman gelir dersiniz

Üst Alt