PureFood
Üye
kesin bilgi mi bu klavye olayı bu yorumlar için erken umarım 24 nisanda bunları konuşmayız iphoneyi takdir ediyorum çünkü abuk sabuk işlerle uğraşmıyor bi cihaz çıkarıyor adam akıllı en az 2 sene cazipliğini yitirmiyor hala s3 ün bile taliplileri var e bize gelince yok 620 yok 720 yok 920........vs. senin sistem eksiklerin var bian önce bunları hallet mevcut sana güvenen müşterini potansiyelini bari kaybetme bende dahil bir çok beklentide olan arkadaşlarımız var e sen bunları halletme alternatif cihaz çıkar neyime yarar tamam her kesin kesesine göre cihaz çıkarıyosun ama diğer yandan atı alan üsküdarı geçiyor sony bile yüzüne bakmadığımız halde iken ses getiren suya dayanıklı cihaz çıkarıyor lg desen yine öyle 3d olayına girmiş e biz neyin peşindeyiz kim ne derse desin benim mantığım bunu almıyor arkadaş en azından bi anket yap siz değerli müşterilerimiz nedir beklentileriniz en azından biz size yol gösterici olalım en basitinden bi telefondan ne beklenir benim şahsi fikrim şunlarki :
1:görsellik 2: şarjının uzun gitmesi 3:kasa sağlamlığı 4: kamera ve ses perfonmansı 5: altyapı (mağaza, garanti kapsamı ) 6: yenilik
sormazlarmı şimdi sana hani nerde ne yenilik yaptın da cihaz çıkarıyosun. artık ben şunu anlıyorum ki biz boşuna gıçımızı yırtıyoz adam olacak çocuk baştan belli olurmuş anladığım kadarı ile de bunlar hala çocukluklarını yaşamak istiyorlar .
Üzgünüm ama katılıyorum...

bugünü ayın 24'ü sandım A.Faruk 
güncelleme
Aynen kardeşim.