Haber Nokıa 2016'da geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 2016'da geliyor
Nokia Ceosu Rajeev Suri'nin açıklaması ; 'Nokia, cihazlar pazarına yeniden giriş yapması gerektiğini düşünüyor , bunun için 2016 başından itibaren kendi ürünleri için Nokia adını kullanabiliriz'.

bildiğimiz üzere microsoft ile yapılan anlaşmada 2015 aralık ayına kadar microsofta marka lisanslanmıştı ama bu tarıhten sonra nokıa mobil sektör için bagımsız bir hale gelecek. son çeyrekte nokıa network 457 milton euro kar elde ettiğini açıklamıştı ayrıyetten android için nokıa z launcher , here maps in android için kullanıma sunulması gibi gelişmelerde bunu destekleyen nitelikte YANİ büyük ihtimal 2016 ın mayıs ayındaki mobil dunya kongresi şimdiden 4 gözle beklenir hale geldi.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Nokia Ceosu Rajeev Suri'nin açıklaması ; 'Nokia, cihazlar pazarına yeniden giriş yapması gerektiğini düşünüyor , bunun için 2016 başından itibaren kendi ürünleri için Nokia adını kullanabiliriz'.

bildiğimiz üzere microsoft ile yapılan anlaşmada 2015 aralık ayına kadar microsofta marka lisanslanmıştı ama bu tarıhten sonra nokıa mobil sektör için bagımsız bir hale gelecek. son çeyrekte nokıa network 457 milton euro kar elde ettiğini açıklamıştı ayrıyetten android için nokıa z launcher , here maps in android için kullanıma sunulması gibi gelişmelerde bunu destekleyen nitelikte YANİ büyük ihtimal 2016 ın mayıs ayındaki mobil dunya kongresi şimdiden 4 gözle beklenir hale geldi.

keşke haberi böyle parçalamasaydın :ehe hiçbişey anlamadım ? :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelsen nolur gelmesen nolur? Android kullanmazdan Microsoft gibilerine kalırsın.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

MaxipmaN

Üye
Anlamadım androidli mı tel yapacak yeni sistem turetmesine gerek yok 3 sene onun magazası adam olsun diye bekleyecek degiliz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
android le gelebilir ama büyük ihtimal giriş seviyesi. (nokia x gibi)

• Beğen
Tepkiler: ghstr
heathrow

heathrow

Üye
Sanırım Nokia da, Blackberry gibi yan sektörlere yönelmiş. Şu anda Blackberry ekonomik anlamda toparlamış ve telefon pazarında prestij için faaliyet gösteriyormuş.

Son düzenleme:
kralberk13

kralberk13

Üye
arkadaş gelse nolur gelmese nolur kaç kişi nokiaya geri döncek android mağaza varken :) saçmaben şahsen bu saaten sonra nokia'ya geri dönmem

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve .NeXuS.
manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
2 ihtimal var ya android'li yapacak(yuzde 80) yada jolla ile baglarını koparmadı, onunla işbirliği yapabilir ancak androidli yapacagı kesin gibi ama android dediğimiz x serisi gibi degil biliginiz android olacak.

• Beğen
@Safak

@Safak

Üye
Symbian'a yeniden geri donecekmiş..
Haberi sızdıran Cristian Ronaldo :ehe

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
ister dönsün ister dönmesin ben androidi seviyorum arkadaş :D

98farom98

98farom98

Üye
Ama android li tel yaparsa belki tutar

kralberk13

kralberk13

Üye
arkadaş 5 yıl geçse bile ben nokiaya dönmem beleş verseler bile

98farom98

98farom98

Üye
Nokıa o kadarda kötü bir model değil yani

kralberk13

kralberk13

Üye
ben şahsi ön görüşlü fikrimi söylüyorum sadece :)

NEXUS

NEXUS

Üye
android 4.0 ve saf android :hmmm
bu hadi neyses 5.0 ile android li cih az çıkarıp hiç arayüz eklemezlerse almanın mantığı olmaz çünkü çok daha güzeli nexus mevcut olacak :D

98farom98

98farom98

Üye
bu hadi neyses 5.0 ile android li cih az çıkarıp hiç arayüz eklemezlerse almanın mantığı olmaz çünkü çok daha güzeli nexus mevcut olacak :D
Ya bence 5.0 ile çıkarıp arayüz falan eklerler yoksa tutmaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kamerası yeter :cool sony e rakip çıkar. Aslında Note 4 ve S5 in kamerada sony ye kafa tutarda taninmiyor.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Takipçi Satın Al

Üst Alt