Lenovo, MWC 2016’da duyuru yapmaya hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo, MWC 2016’da duyuru yapmaya hazırlanıyor
Lenovo Mobil Dünya Kongresi’nde sahne alacak…



Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016 gelecek hafta düzenlenecek ve her sene olduğu gibi bu sene de İspanya, Barcelona’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte, bir çok akıllı telefon üreticisi yeni modellerini gün yüzüne çıkartacak.



Özellikle Çinli firmaların MWC 2016’da boy göstermeleri beklenirken, etkinlik için duyurular da gelmeye devam ediyor. Gelecek hafta cihaz tanıtacak firmalardan bir tanesi de Çinli donanım devi Lenovo olacak. Firma, 2015’i satış rakamları açısından 4. sırada kapatırken, bu sene daha da üstlere tırmanmayı planlıyor.

Lenovo geçtiğimiz ay Çin pazarı için bir cihaz duyurusu gerçekleştirmiş ve Lenovo Lemon 3 akıllı telefon sunulmuştu. Şimdi de firma, teaser bir görsel sunarken, MWC 2016 için gelen bu görselde yer alan cihazın Lenovo Lemon 3’e çok fazla benzediğini söyleyebiliriz.

Büyük ihtimalle Lenovo, Çin dışında uluslararası pazarda da bu yeni cihazını satışa sunmayı planlıyor. Xiaomi Redmi 3’ün rakibi olan akıllı telefon 100$ civarında oldukça dikkat çekici fiyat etiketine sahip.

Lenovo Lemon 3 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920×1080 Full HD olarak belirlenmiş. Qualcomm’un sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 616 yonga setinden güç alan cihaz 2GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de 16GB olarak geliyor.

Cihaz 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelirken, işletim sisteminin de Android 5.1 Lollipop olduğunu ekleyelim.

Lenovo, MWC 2016’da duyuru yapmaya hazırlanıyor - MaxiCep
 


Üst Alt