Nokia 2.El 5800 Alayım mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
5800 harika seçim. Modası falan geçmemiş. Ben bu telefonda fruit ninja 3, gta vice city 3D, angry birds, zuma revenge, temple run ve s. oyunlar oynadım. Hala gözümde telefonların kralı. Onu kırdığım gün aklımdan çıkmıyor :( .

- - - Eklendi - - -

Gta vice city 3D süperdi. Sanki bilgisayarda oynuyordum.

5800 ve gta vice city mi :hmmm

- - - Eklendi - - -

kardeşim bende 5800 kullanıyorum bu yaz aldım ondan öncede bir 2.el c6-01 almıştım c6-01 gerçekten çook güzel bir telefon . c6-01 bozuk çıktı diye geri iade ettim nokia 5800 alma benim 5800 şu anda yatıyor biraz uygulama yüklüyorum telefon yavaşlığın dibine vuruyor 5800 dan önce nokia 5130 kullanıyordum 100-200 tane uygulamayı atıyordum yüklemekte yoktu ne rahattım bence alacaksan samsung al veya biraz bekle ilk yerli telefon gebze gelecekmiş veya şu anda windows phone lar çıktı nokia lumia 520,620ve 720 ye bakmanı öneririm yada git bi teknosaya incele telefonlar internetteki kadar güzel veya kötü görünmüyor gerçekte

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

kardeşim bende 5800 kullanıyorum bu yaz aldım ondan öncede bir 2.el c6-01 almıştım c6-01 gerçekten çook güzel bir telefon . c6-01 bozuk çıktı diye geri iade ettim nokia 5800 alma benim 5800 şu anda yatıyor biraz uygulama yüklüyorum telefon yavaşlığın dibine vuruyor 5800 dan önce nokia 5130 kullanıyordum 100-200 tane uygulamayı atıyordum yüklemekte yoktu ne rahattım bence alacaksan samsung al veya biraz bekle ilk yerli telefon gebze gelecekmiş veya şu anda windows phone lar çıktı nokia lumia 520,620ve 720 ye bakmanı öneririm yada git bi teknosaya incele telefonlar internetteki kadar güzel veya kötü görünmüyor gerçekte

sağol kardeşim :) önerilerini değerlendiricem :)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

Ya ben o telefonda gta vice city 3d oynadim, ne donmasi?

Emip

Emip

Üye
​onu alcağına parayı bana ver sevap kazan :D

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
:d :d

PriZm

PriZm

Üye
5800 ve GTA Vice City.Vay Be.

avcitalip

avcitalip

Üye
çok temizine bile max 200 TL ver 200 TL'ye gözümün önünde arkadaşım X6 aldı :evet:

ayrıca biraz daha koyup neden android birşeyler almıyorsun,5800'ın modası ciddi anlamda geçti :evet:

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun, bende Android falan düşünüyorum :evet:

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi..! Ve TeLefon Önerisi olarak değişti:evet: Bütçe: 4OO:tl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt