Tam bir Nokia saçmalığıdır bu telefon. Cihazda kulaklık yok. Evet kimse yanlış duymadı, kulaklık yok! Sadece bir adet hoparlör var ve zil sesleride, normal konuşma için kulaklıktan çıkması gereken ses de ve handsfree modunda sesin çıkacağı hoparlör aynı.
Durum böyle olunca kulaklıktan bile konuşsanız, konuştuklarınız herkes tarafından duyuluyor. Bu cihaza sahip olmadım ama bir tanıdığım sıkıntısını söyleyipte cihazı bana verdiğinde karşılaştığım bu duruma inanamadım.
Maliyetten kaçmak için bu kadar saçmalık yapılamaz gerçekten. Resmi distribütör ithalatı olanların 99 TL gibi böyle bir cihaz için hiçte düşük olmayan bir fiyata satılıyor. Başka markalarda bu paraya satılan cihazlarda renkli ekran bulunurken, Nokia 20 cent'lik normal konuşma hoparlörünü çok görmüş ve koymamış. Söylenebilecek tek şey var o da YAZIKLAR OLSUN!
Sakın ama sakın Nokia 1203 almayın. Bir telefonun yerine getirmesi gereken en temel özellik olan konuşturmayı bile yapamayan bir cihazdır Nokia 1203, her nekadar spot piyasada sıfırı 45 TL'ye satılsa bile.