Nitdroid Oyun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Nitdroid Oyun ?
Arkadaşlar ben telefonuma Nitdroid yükledim fakat oyunları nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Daha doğrusu N9'a tam uyumlu olacak(ekran çözünürlüğü olarak) oyunları nereden bulacağımı bilemiyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba? Teşekkürler...

pRime.

pRime.

Üye
nitdroid kurmadığım için hangi oyunlar çalışır bilmiyorum ama apkenv'de çalışan oyunların standart dosyaları sorunsuz.
apkmania adlı siteden birkaç oyun indirip deneyebilirsiniz.

devel-su

Üye
Donanım olarak galaxy s ile örtüştüğü için bu şekilde arayabilirsiniz, nitdroid'i kullanmadım ama kursam böyle yapardım

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi

Lg optimus black ile tamamen aynı.

Çok teşekkürler hocam. Peki bu oyunları nasıl yüklicez. araştırdım biraz apk dosyası var birde ona ek 900 küsür mb'lık dosyalar var. ben pek anlayamadım orasını.kafam orada karıştı.

pRime.

pRime.

Üye
Çok teşekkürler hocam. Peki bu oyunları nasıl yüklicez. araştırdım biraz apk dosyası var birde ona ek 900 küsür mb'lık dosyalar var. ben pek anlayamadım orasını.kafam orada karıştı.
onlar oyunların data dosyaları. bizdekinden farklı olarak büyük boyutlu android oyunları daha küçük bir kurulum dosyasından data indiriyor. siz onu direk indirip gerekli klasöre atıyorsunuz.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
hmm çok teşekkürler.

mert_1047

mert_1047

Üye
Oyunlarla ilgili birkaç bilgiyi not düşeyim:

Oyunların çalışması için root explorerda /mnt/sdcard dizinin roota / symlink atılması gerekiyor.
Obb sistemli oyunlarda data geneldir yani özel powervr vs... sürümü aramaya gerek yoktur bulunan obb dosyası indirilip uygunsa diğer cihazlardada kullanılabilir. Oyunların çalışma garantisi yok oyunun sürümden yada powervr desteği olup olmaması vs... sebeplerle oyunlar açılmayabilir.

Bazı oyunlarda tarihi geriye almak gerekebiliyor Örn: The Dark Knight Rises...

Şimdilik ekleyeceklerim bu kadar çalışan oyunların sürümde genelde nitdroid anakonuya yazdım.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Lg Optimus Black p970, Lg Optimus 3D, Samsung Galaxy S i9000, Samsung Galaxy S i9003, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Droid 2, Motorola Milestone.. Bunlar PowerVRSgx530-540 gpu lu modeller. bu telefonlara gore apk dosyalari bulursan nitdroid de rahatlikla calistirirsin diye umuyorum.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Mert hocam Symlink atılmıyor root explorerdan

mert_1047

mert_1047

Üye
Mert hocam Symlink atılmıyor root explorerdan

Ben sürekli root explorerla atıyorum biryerde hata yapıyorsundur. Symlink atacağın dizinin r/w yazılıp okunabilir ayarlı olup olmadığına dikkat et arada nitdroid symlinki yiyebiliyor onun dışında bir sorun yok.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam symlink secenegi yok zaten ayrica sd karta izin verilmiyor

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam copy diyorum direk paste ile cancel cikiyor

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Root explorerın eski sürümü varmış bende yeni sürümü yükledim sıkıntı kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt