Nintendo’nun ilk mobil oyunu Mart ayında geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Nintendo’nun ilk mobil oyunu Mart ayında geliyor
Nintendo, ilerleyen dönemde mobil platformda yeni oyunlarla da adından söz ettirebilir…



Japonya’nın oyun alanında öncü firmalarından bir tanesi olan Nintendo, oyun konsolu pazarında mücadele eden bir firma ve hem TV’ye bağlanabilir hemde elde oynanabilir oyun konsollarını satışa sunuyor.



Nintendo ayrıca oyunlar da geliştirirken, son dönemde akıllı telefon ve tabletlerin yükselişi sonrasında mobil pazara ilgisini yöneltmiş ve mobil pazar için içerikler geliştirme kararı almıştı. Firmanın ilk oyunu ise Mart ayında sunulmaya hazırlanıyor. Bilginin firma tarafından resmi olarak da onaylandığını belirtelim.

Akıllı telefonlarda oynanabilecek olan ilk Nintedo oyununun, firmanın kendi 3DS platformu için de sunulan Tomodachi Life’a benzer olacağı ifade ediliyor.

Henüz oyun hakkında çok fazla bilgi olmasa da geçtiğimiz Kasım ayında gelen bilgiler ilk mobil Nintendo oyununun ücretsiz olarak sunulacağı, ancak uygulama için ödeme seçeneklerinin de sunulacağı yönündeydi.

Şu an için mobil pazarda Android, iOS ve Windows ön plana çıkarken, özellikle de Android ve iOS mobil işletim sistemleri üzerinde çalışan cihazlar için sunulmasına kesin gözü ile bakılırken, Windows platformu için sunulması ise beklenmiyor.




http://www.maxicep.com/oyun/mobil-oyun/nintendonun-ilk-mobil-oyunu-mart-ayinda-geliyor-h215667.html
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Mario Gelsin Yeter :D
 
0MG90

0MG90

Üye
Harbi ben Super Mario'yu bekliyorum :D
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak değil ama sonralarda bir sürpriz yaparlar herhalde :ehe
 


Üst Alt