iOS 10.3 ilk beta Apple tarafından yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iOS 10.3 ilk beta Apple tarafından yayınlandı


Mobil platformun en etkinli isimlerinden olan Apple, her sene az ve öz sunduğu cihazlarla adından söz ettiriyor. 2016'ya baktığımızda Mart ayında iPhone SE akıllı telefonunu ve iPad Pro 9.7 adındaki tabletini sunan firma, Eylül ayında da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkarmıştı.



Apple'ın cihazlar iOS adındaki firma tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, iPhone 7 / 7 Plus ile birlikte de iOS 10 pazarda yerini aldı. Firma iOS 10'u geliştirmeye devam ederken, şimdi de iOS 10.3'ün ilk beta sürümünü yayınladı. Bu yen sürüm bazı yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

Apple, Eylül ayında AirPods adındaki yeni kablosuz kulaklığını da gün yüzüne çıkarmıştı. Bu cihazın satışa çıkması ise biraz gecikirken, kısa süre önce raflardaki yerini almıştı. Ancak yine de uzun süreli teslimat süreleri göz çarpıyor.

Teknoloji devi firma, iOS 10.3 Beta 1 ile birlikte Find My AirPods adındaki özelliği de sunuyor. Böylece kaybedilen AirPods'un izlenebilmesi de sağlanıyor. Daha önce firma iPhone ve iPad modelleri için Find My iPhone / iPad özelliğini sunmuştu.

Diğer taraftan Podcast uygulaması için yeni Widget da gelirken, bir süredir hakkında bilgiler gelen Theather Mode özelliğinin ise iOS 10.3 Beta 1'de yer almadığını söyleyelim. Henüz final sürümün ne zaman sunulacağı hakkında bilgi ise bulunmamakta.
 


Üst Alt