Huawei P10 ve P10 Plus, Mart ya da Nisan ayında geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P10 ve P10 Plus, Mart ya da Nisan ayında geliyor
Akıllı telefon pazarının en önemli firmalarından birisi olan Huawei için 2016 çok iyi geçti. Özellikle firmanın amiral gemisi Huawei P9 başta olmak üzere hem Huawei adı altında hem de alt marka olan Honor üzerinden satışa çıkan modellerle, 2016'da Samsung ve Apple'ın ardından üçüncü sırada yer alan firma 139 milyon civarında akıllı telefon satmayı başardı.



Huawei, bu sene de yeni modeller sunmaya devam edecek ve gelen bilgilere göre yakın zamanda sunulması beklenen cihazlar arasında firmanın yeni amiral gemisi Huawei P10 ve bu cihazın daha büyük versiyonu olan Huawei P10 Plus yer alıyor.

Huawei P10 ve P10 Plus hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Bölümü CEO'su olan Yu Chengdong, akıllı telefonun çıkış tarihi hakkında bilgiler verdi. Chengdong'dan gelen bilgi Huawei P10 ve P10 Plus'ın Mart ya da Nisan ayında sunulacağı şeklinde.

Daha önceki dönemlerde Huawei, büyük oranda Nisan ayını tercih etmişti. Bu sene de tahminler yine Nisan ayının ağır bastığı yönünde.

Huawei'nin P10 amiral gemisinin düz ekran ile P10 Plus'ın ise daha büyük ve kavisli ekran ile sunulacağı ifade ediliyor. Cihazlar, Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-G71 grafik işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacak. 6GB'a kadar sistem belleği ve 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi ile gelecek farklı versiyonlar olacak.
 
hayalet91

hayalet91

Üye
p10 efsane olacak yalnız.
 


Üst Alt