Nimbuzz - Ücretsiz Mesaj ve Dosya Gönderme, Arama, Sohbet!

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk yükledigimde ayarlara girebiliyordum kaldırıp tekrar yükledim özellik desteklemiyo diyor aceba yapabilcegim biseymi eksik kardes aceba

Eğer telefonununuzda N-Gage oyun libs'leri varsa libs'leri silin ya da libs klasörunun adını oyun oynamadığınız zamanlar değiştirin.

Slm çok güzel ve harika bir paylaşım ya benim telefon nokia 6600 ve internet aşaması yapmıyor ve resim göndermiyor acaba bana yardım edebilirmisiniz lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Ya benim telef n gage oyunları yok zaten sadece demiştin ya arama yapabiliyor ışte benim telefonda arama ayarlarında internetle arama yok bu nu nasıl yaparım birde resim yollarken veya dosya numarayamı yolluyoruz çünkü oraya girdiğimde rehberim den hiçbirşey göstermiyor yardım edin teşekkürler

Geçmiş olsun demek istiyorum yeni gördüm ya birde bu facebook a bağlanmıyor birde internet üzerinden nasıl arama yapacağım

zaza

Üye
teşekkürler

Abi n70 te bağlantı kurulmuyor nimbuz webten de indirdim programı aynı sey vodafon liveden girdim aynısey nimbuza kaydoldum girdim olmadı lutfen care bulun

Seyit17

Üye
Beyler Ben bunu denedim ve ücretli telefona yüklediğimde 4 kontörum gitti....

ccinej

Üye
tşkler bakalım gzl birşeye benziyo )

okankoc

Üye
saol gardas güzel bir paylasım

mrb öncelikle paylaşım için teşkür ederim nimbuzz pc de sohbet odalarına nasıl girebilirim bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

Pcde sohbet odalarına girilmeyebilir.

Bende vardı bi zamanlar ama kontür :d gidiyordu ... öyle yazıyordu biyerden indirdim onun üzerinden msn'e girdim kontür kalmadı yeni almıştım bide üstelik kontür o zaman ...

yahu nimbuzzdan üyelik nasıl silinir şimdide bu sorunu çıktı

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi

Nimbuzz hesabınızı silemezsiniz. Henüz böyle bir durum söz konusu değil. Bir sonraki versiyonda gelebelir.

Sizler de sağolun...

umutbeg

Üye
Arkadaslar tamamen ucretsız mı

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen ücretsizdir.
---
Ben teşekkür ederim.

Hesabınızı silmek istiyorsanız delete@nimbuzz.com adresine mail atın.

slm arkadaşlar bende LG gm735 eigen var bu telefona nimbuzz u yükledim ve sohbet odalarına giremiyorum sorun ne olabilir..? yardımlarınız ve çalışmalarınız için teşekkürler