Eray sevmek te nefret etmekte senin elinde sen nefret ediyorsun die bunu paylaşmamasizlik edemem ben bu programları isteyenler için paylaştım istemeyen almaz...
arkadaşm seri flood Nimbuzz adlı chat programı içindir
chat odalarına veya kullanıcı nicklerine seri olarak art arda yazı veya semboller gönderir...(örnek: :P ws.)
xtgem sitelerinden bu programları indirip redkit kendi adını vermekle kendi birşeyler yaptığını mı zannediyor bu programlar yüzünden adam gibi chat kalmadı nimbuzzda moderatorlerden ricam böyle programları yayınlamakta dikkatli olmalalarıdır.Teşekkürler...
Flood yapanlardan ve bu programları netten yayınlayanlardan nefret ediyorum! Azmı çektim sizden be
sana katlıyorum eray az serı atmadım sana hatrlysan.. bende bu gibi programları yaynlayanları sewmyrm bu programlar yüzünden sohbetin tadı tuzu kalmıyor.. bu arada ben _ferhat_ ucx eray kardeş..........................
Isteyen alır istemeyen almaz sözü bu programların hangi amaca hizmet ettiğinin açık göstergesidir.Bu denli kaliteli bir forum un da buna alet edilmesi malesef üzücü.Nefret ise bu programları yazan ve yayinlayanlara karşı yetersiz kalıyor.
Arkadaşlar öncelikle bu programlar öyle xtgem bir siteden alınıp sadece adı değiştirilmiş yayınlanmış bi program değil.!
Programlar TÜRKÇE'dir ve hiç bir xtgem sitesinde bulunmaz.
Bu programları sevmiyorsaniz ve yayınlayanlardan nefret ediyorsanız şikayet edeceğiniz yer burası değil (NIMBUZZ yönetimidir)!.
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca Nimbuzz istese her türlü programı etkisiz hale getire bilir ama bunu yapmak Nimbuzz un işine de gelmiyordur..
Flood yapanlardan ve bu programları netten yayınlayanlardan nefret ediyorum! Azmı çektim sizden be
sana katlıyorum eray az serı atmadım sana hatrlysan.. bende bu gibi programları yaynlayanları sewmyrm bu programlar yüzünden sohbetin tadı tuzu kalmıyor.. bu arada ben _ferhat_ ucx eray kardeş..........................
Adim şu seri ekçi kişileri engelle program paylaşmakla suç işliyorsunuz.bu kişiler bir numaralı seri ekçidir utanmadan buraya koymuşlar bunların yüzünden herkez terk etti
Arkadaşlar seri ek yiyenler nickinizi al tre uzun yapın seri ek gelmez örnek: _______________________wersage________________________
wersage benim nick ekleyin yardımcı olurum arkadaslar