Nihayet: Nokia N96 dağıtılmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye

Nokia uzun süredir ertelenen amiral gemisi 'nın dağıtımına başladı. Çift kızaklı telefon şubat ayında duyurulan teknik özellikleri aynen sunmakla beraber N95'i bir adım öteye götürüyor: 16 GB dâhili belleğin yanında 8 GB daha yükseltme yapmak için microSDHC slotu da sunuyor. Telefonun birçok sürümü mobil dijital TV yayınlarını izlemeye yarayan DVB-H alıcısı sunuyor. Flaşlı 5 Megapiksel kamera, gerçek GPS ve Wi-Fi de unutulmamış.

Finlandiyalı telefon tasarımcısı telefon için 794 dolar gibi yüksek bir fiyat biçiyor. Tabi bu fiyata vergiler ve diğer masraflar dahil değil. Dağıtım sürecinin sadece Avrupa sürümü için mi yoksa Kuzey Amerika sürümü için mi başladığı belirtilmemiş. Yerel ağları destekleyen üçüncü bir Çin sürümü de hazırlanıyor.

Bilgi için:

Nokia Danışma Hattı - 0212 337 17 18

CHIP Online

schumici

schumici

Üye
çok şükür:)

Salihyet

Salihyet

Üye
millette ne para var arkadaş :ss yoksa bende mi hiç yok ? çıkamadım bu durumun içinden..

safakk

safakk

Üye
millette ne para var arkadaş :ss yoksa bende mi hiç yok ? çıkamadım bu durumun içinden..
aah ah aynı soruyu bende kendime soruyorum nedense :ehe ama kanımca millette para bol ama sadece teknolojiye domatese 10kuruş zam gelse n95 alabilen adam 1 kilo domates alamıyor ne gari değil mi :ehe

oguziverson

oguziverson

Üye
en sonunda ama hangi parayla alcaz:(

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bu telefonda televizyon izlememi var

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
[quote="The Patriot";1039152]Telefonun birçok sürümü mobil dijital TV yayınlarını izlemeye yarayan DVB-H alıcısı sunuyor.

Bilgi için:
Nokia Danışma Hattı - 0212 337 17 18

[/quote]
sorunun cevabı alıntıda:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...