Eğitim şart! :ehe
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Eğitim şart! Genişletmek için tıkla ... Her Zaman Her Daim
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: O da oldu NoLife Genişletmek için tıkla ... asLında otomatiğe bağLayaLım kendi kendine değişsin
Praetor' Alıntı: O da oldu NoLife Genişletmek için tıkla ... asLında otomatiğe bağLayaLım kendi kendine değişsin
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi engin 123' Alıntı: Yeni Nick'in Hayırlı Olsun Genişletmek için tıkla ... TeşekkürLer..
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Salih' Alıntı: Bu nick değişimlerine sistemli bir kısıtlama getireceğiz Genişletmek için tıkla ... Daha 2 oLdu yahu !
Salih' Alıntı: Bu nick değişimlerine sistemli bir kısıtlama getireceğiz Genişletmek için tıkla ... Daha 2 oLdu yahu !
arslansem Üye Sadece bir hak vardı değiştirmekte sanki Neyse hayırlı olsun.Life life tutturmuşsun yani illa life diyosun
Sadece bir hak vardı değiştirmekte sanki Neyse hayırlı olsun.Life life tutturmuşsun yani illa life diyosun
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Atakan' Alıntı: Ben bir sefer değiştime hakkımızın olduğunu sanıyordum! Genişletmek için tıkla ... Demekki Öyle Değilmis..!!
Atakan' Alıntı: Ben bir sefer değiştime hakkımızın olduğunu sanıyordum! Genişletmek için tıkla ... Demekki Öyle Değilmis..!!
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici coloniex' Alıntı: Nick önemLi değil beA sen devam et yeter... Genişletmek için tıkla ...