6680 de ne kadar düzgün çalışır acaba:dry::dry::dry::gun1:
CNR MOBILE Üye Konu Sahibi bozsami' Alıntı: Kardes benm telde 6630 ama bi türlü 8.5mb boş ram acamıom hersei sildim hala olmuo nası accam o kadar yeri??? Genişletmek için tıkla ... freemem programını deneyebilirsin
bozsami' Alıntı: Kardes benm telde 6630 ama bi türlü 8.5mb boş ram acamıom hersei sildim hala olmuo nası accam o kadar yeri??? Genişletmek için tıkla ... freemem programını deneyebilirsin
CNR MOBILE Üye Konu Sahibi bozsami' Alıntı: Yeni format attım hala calısmıo Genişletmek için tıkla ... cihazında bir sorun var kardeş 1000 lerce kişi denedi çalışıyor ve kasmıyor da
bozsami' Alıntı: Yeni format attım hala calısmıo Genişletmek için tıkla ... cihazında bir sorun var kardeş 1000 lerce kişi denedi çalışıyor ve kasmıyor da
CNR MOBILE Üye Konu Sahibi rainman65' Alıntı: ya arkadaşım bu onur babanın olduğu bütün siteler mükkemel gerçekten Genişletmek için tıkla ... sade siteler mükemmel olsa iyi kendiside mükemmel bir insan
rainman65' Alıntı: ya arkadaşım bu onur babanın olduğu bütün siteler mükkemel gerçekten Genişletmek için tıkla ... sade siteler mükemmel olsa iyi kendiside mükemmel bir insan