nfs most wanted 2 de kasarmı bee

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
hakikaten çok araştırdım ama yok foto atabilirm aygıt yöneticisnden ve dxdiagdan eminim ve oyun bilgilerinde dahi intel 3000 gösteryo

- - - Eklendi - - -

inanabilirsin gerçekten oynayabiliyorum. belkide srüm farklılığı var dicem ama bilmediğim için çok oraya dalmıcam eminim 1 tane kart olduğundan uzun araştrmalar yaptım onunla ilgili:D

hd 3000 ile oynayamazsın o oyunları. Cihaz ultrabook değilse zaten 2. bir ekran kartı vardır.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar simdi black ops 2 indirdim 1280x900 ayarda hic kasmadan oynuyorum :)) tahminim oyunda sorun var

umutbabaaa

Üye
2gb gt610m var hight alıyorum i5 notebookda 20-24 fps de geziniyor kasma yok yani oynar makine seninde içini bumu kemirdi

- - - Eklendi - - -

sana gizli bilgiyi veriyorum markasının sitesine giriyorsun ve intel ve nvidia driverlerini indiriyosun kuruyorsun sırayla 1:intel 2:nvidia sonra en günceli yüklüyorsun sorun düzeliyor(en günceli yüklemesen bilene fark olmaz yüklemekte fayda var)

Uhops

Uhops

Üye
hakikaten çok araştırdım ama yok foto atabilirm aygıt yöneticisnden ve dxdiagdan eminim ve oyun bilgilerinde dahi intel 3000 gösteryo

- - - Eklendi - - -

inanabilirsin gerçekten oynayabiliyorum. belkide srüm farklılığı var dicem ama bilmediğim için çok oraya dalmıcam eminim 1 tane kart olduğundan uzun araştrmalar yaptım onunla ilgili:D

laptobun kutusuna falan bak yada modelini googleye yaz bak belki 2 tanedir.