link kırık
The Shadow Üye Konu Sahibi BLooD_ReG' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... HackerMet' Alıntı: link kırık Genişletmek için tıkla ... Hala v1.0.28 sürümünü oynayan kaldı mı ? Vay be... Neyse güncelliyorum o linki Kırık linkler düzeltilmiştir...
BLooD_ReG' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... HackerMet' Alıntı: link kırık Genişletmek için tıkla ... Hala v1.0.28 sürümünü oynayan kaldı mı ? Vay be... Neyse güncelliyorum o linki Kırık linkler düzeltilmiştir...
The Shadow Üye Konu Sahibi HackerMet' Alıntı: bem kullanıyorum yeni başladım araşarındaki fark ne Genişletmek için tıkla ... Oyunun surumleri arasindaki farklari mi soruyosun ?
HackerMet' Alıntı: bem kullanıyorum yeni başladım araşarındaki fark ne Genişletmek için tıkla ... Oyunun surumleri arasindaki farklari mi soruyosun ?
The Shadow Üye Konu Sahibi HackerMet' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Bazi yenilikler getiriliyor, kasma azaltiliyor, hatalar, dil cevirileri vb. duzeltiliyor iste
HackerMet' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Bazi yenilikler getiriliyor, kasma azaltiliyor, hatalar, dil cevirileri vb. duzeltiliyor iste
The Shadow Üye Konu Sahibi Bir de bazi yedekler alindigi surumde calisiyor boyle sinir edici durumlar da var
The Shadow Üye Konu Sahibi HackerMet' Alıntı: oyundaki müzikler bir harika yalinki yenilediğin için saol Genişletmek için tıkla ... bişey değil
HackerMet' Alıntı: oyundaki müzikler bir harika yalinki yenilediğin için saol Genişletmek için tıkla ... bişey değil
The Shadow Üye Konu Sahibi andromada' Alıntı: galaxy w acarmi Genişletmek için tıkla ... Her rootlu android telde acar
The Shadow Üye Konu Sahibi waran21' Alıntı: Tit bac pro ice aktarma hatasi oluyor bu sorunu nasil hallederiz aca ? Genişletmek için tıkla ... Oyunun surumune bak ona gore save i indir genelde o zaman bu hata cikiyor
waran21' Alıntı: Tit bac pro ice aktarma hatasi oluyor bu sorunu nasil hallederiz aca ? Genişletmek için tıkla ... Oyunun surumune bak ona gore save i indir genelde o zaman bu hata cikiyor