Neye göre aldatmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Neye göre aldatmak
Hangisi daha kötü?
Tek gecelikti aldatmış sayılmam mı?Yoksa sadece ondan hoşlanıyordum,fiziksel bi yakınlığımız olmadı aldatmış sayılmam mı?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve greenmile

greenmile

greenmile

Üye
Benle çıkan biri bir başkasından hoşlanıyorum diyecek yada tek gecelik bir ilişki yaşayacak 2sinde de APS benim için fark yok:ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

----------Eklendi @ 22:46:02 ---------- Yazıldı @ 22:45:38 ----------

ikisinden biri daha kötüdür ama dimi?

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ıkısı de cinayet sebebı .d

• Beğen
Tepkiler: Burak ve vapur dumanı
greenmile

greenmile

Üye

----------Eklendi @ 22:46:02 ---------- Yazıldı @ 22:45:38 ----------

ikisinden biri daha kötüdür ama dimi?

İkisi de yeterince kötü illa bedenin bakire kalması gerekmiyor ruhlar... olduktan sonra:D

• Beğen
Tepkiler: Ateş Böceği :) ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe cuk diye oturdu valla :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

pelın_

fena bişey

y n s c n

y n s c n

Üye
Burayı kendime ayırıyorum, buna vericek bi cevabım var ama su an keyfim yok. Yarın yazıcam :pro:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Neden bu aralar hep aldatma konusu açılıyor ya. Yada neden bu konular benim dikkatimi çekiyor. Yazılacak çok şey varda diğer yanım izin vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Neden bu aralar hep aldatma konusu açılıyor ya. Yada neden bu konular benim dikkatimi çekiyor. Yazılacak çok şey varda diğer yanım izin vermiyor.
sence önceden hissetmiş olabilirmiyim başıma gelecekleri :(

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
waycell

waycell

Üye
ağır mevzular bunlar yaşamadan yaşanmış psikolojisi yaşatmayın kendinize

kpln04

kpln04

Üye
yaw hiç anlamam maden aldatacaksın niye sevip birlikte olup başkasına gidiyorsun kardeşim

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:alkis

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Aldatan erkekten itiraflar...
Hep kadın tarafından bakılan şu aldatma duygusuna bir de erkek gözünden bakalım.
1) Biz erkekler karlarımızı aldatırız ama amaç sadece zevktir, size "canım", cicim" diyorsak bu sizin duygusallığınızdan faydalanmak için, yoksa emin olun erkek yine aynı erkek
2) Karımızı boşayıp sizinle evleneceğimiz yalanı en eski meslek kadar eski tarihlere dayanı. Yok böyle bir şey, bizim gözümüzde siz evli bir erkekle beraber olan bir kadınsınız, sevişin, yaşayın ötesini beklemeyin
3) Şu "ömrümde ilk defa evli bir erkekle beraberim" yalanı da en az "ikincisin" yalanı kadar saçma geliyor kulağımıza, o yüzden alan memnun, satan memnun havasında devam ederseniz olaya, en azından tadımız kaçmaz, saygımız olur
4) Sinema, sahil gezileri, ortak arkadaşlarla tanışma ya da buna benzer sosyal aktiviteleri unutun, bunları teklif etmeyin, bizim için sadece zaman kaybı. 40 yılda bir gönlünüz olsun diye gelirsek de turşusunu çıkarmayın, idare edin.
5) Aramızda gerçekten karısını boşayıp sizinle evlenecek olan çıkarsa da emin olun bu sefer aldatılan taraf da siz olacaksınız, gerçek aşkı yakalayıp da aldatmayan erkek tanımadım, boşuna umut etmeyin....

y n s c n

y n s c n

Üye
Beden aldatmaz, ruh aldatır bana göre :oke: Bedenin aldatması cesaret gerektirir.. :)

• Beğen
SHS

SHS

Üye
yeni konu açtım, bekleriz oylarınızı :)

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
açık konuşucam

benimle beraberken kadınım gider başkasıyla şey ederse ben onu öldürürüm

----------Eklendi @ 16:05:59 ---------- Yazıldı @ 16:05:29 ----------

beraber oldugu adamıda öldürürüm keserim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt