Neyaptıysam 5800 v50 ye yükseltemedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Neyaptıysam 5800 v50 ye yükseltemedim
arkadaşlar ne yaptımsa 5800 v50 ye yükseltemedim . telefondan güncelleme yapıyorum yeni versiyonu buluyor indiriyor yüklemeye gelince telefon yenden başlatılsınmı sorusuna evet diyorum ardından tel yenden başlıyor ve yükleme ekranı çıkıyor fakat yükleyemeden telefon yeniden başlatılıyor diyor ve açıldığında güncellenmedi telefonunuzla uyumlu değil diye bir hata çıkıyor. Product kodu değiştirdim ama ne yaptımsa olmadı. Artık navifirm den dosyaları indirip jaffla yüklemeyi düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu bilen bi arkadaş bi zahmet yardımcı olsanız.

Anlaşıldı iş başa düştü :) kimseden hayır yok.

Souldreath

Souldreath

Üye
Bende kodu v40 yüklerken kodu değiştirip yapmıştım sonra orjinal koda geri döndüm. şimdi güncellemeyi buldu fakat yüklemedi ben tekrar kodu değiştirdim tekrar denedim oldu. haberin ola...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
valla bende neredeyse bütün kodları denedim. ben hackli v40 versiyonu yüklemiştim bilgisayarımda onun dosyalarını buldum dosyada adı geçen product kodu girdim yine olmadı.

ve78el

ve78el

Üye
yha bak arkadasım kendin dion ben hemcecik yapıverdim ama sız bu hackle mackle fazla urasıyonuz sertifika diye bişi var sertifikalayın hackle ugrasmayıun ugrasırsanız bole olur :D benden bi arkı tavsıyesi her şey orjinalıyle guzel

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
yahu tamamda ahanda bende yükleyecem, ama biraz uğraştırdı , indirdim dosyalarını atacam flashı :D sonrada bi hack öyle durmadan sertifika ilede uğraşamamki.

hackli v40 a geçen arkadaşlar v50 yi yükleyemiyorsanız navifirm i indirip oradan türkçe dil desteği olan bi product kodu seçtikten sonra dosyaları indirip jaff la telefonunuza flash atabilirsiniz. şuradan nası yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...irmware-professional-modification-323631.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt