Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Her neyse ya, ekran büyüklüğü kişiseldir tabi. Bize düşen şey donanımı tartışmak. :islik
O donanıma kötü diyen olur mu acaba :D bu nexus 6 nın küçük severler içinde modeli çıksaydı herkes nexus 6 ya bakardı :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Pil kötü bence.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çift hoparlör mü yoksa 1 tanesi ahize diğeri hoparlör mü.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Pil kötü bence.
[quote uid=1420059 name="turkishield" post=7356294]dostum G2 pil teknolojisini diğer telefonlarla karıştırma istersen :cool[/QUOTE]<br />Alıntı:<br />''Büyük ekranını<b> 3220 mAh</b>'lik büyük bir batarya ile besleyecek olan cihazda yer alan <b>Turbo Charger</b> özelliği sayesinde sadece <b>15 dakikalık şarj</b> süresi ile <b>6 saat kullanım</b> süresi elde edilebiliyor. Ayrıca <b>Google</b>, tam şarj ile <b>24 saatin üstünd</b>e kullanım vaat ediyor.''Video Eklendi.<br/>

Sucrofe

Sucrofe

Üye
LG G2 için konuşuyorsan, Full HD ve 5.2 inç bir ekranı olduğu için 3000 mAh oldukça yeterli. G3 için konuşuyorsan zaten pili hakkında şikayetler var, G2'ye göre daha kötü bir performans sergiliyor. Nexus 6 5.96'' ve 2K ekrana 3220 mAh pil verilmiş ve bence düşük.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı:
''Büyük ekranını 3220 mAh'lik büyük bir batarya ile besleyecek olan cihazda yer alan Turbo Charger özelliği sayesinde sadece 15 dakikalık şarj süresi ile 6 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Ayrıca Google, tam şarj ile 24 saatin üstünde kullanım vaat ediyor.''Video Eklendi.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 için konuşuyorsan, fu ll HD ve 5.2 inç bir ekranı olduğu için 3000 mAh oldukça yeterli. G3 için konuşuyorsan zaten pili hakkında şikayetler var, G2'ye göre daha kötü bir performans sergiliyor. Nexus 6 5.96'' ve 2K ekrana 3220 mAh pil verilmiş ve bence oldukça düşük.
Alıntı yaptım ona bak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kotu derken , LG bin pili 3000 mah ve o turbo charching i duymadın galiba pili çok iyi kötü denemez.
Sürekli aynı şeyi diyonuz güzelim pil koydular işte :)

Turbo charching sanki bana yakın zamanda tanıtılan note 4 ü hatırlattı ((fast charging tarzında bir ismi vardı))

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
6" ekrana takılmayın siz. Samoled panel olduğundan dolayı ortalama 5" lik ips panel ekranın kullandığı enerjiyi kullanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli, Invoke ve .NeXuS.
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
6" ekrana takılmayın siz. Samoled panel olduğundan dolayı ortalama 5" lik ips panel ekranın kullandığı enerjiyi kullanacaktır.
Samoled in sadece samsung galaxy serisinde olduğunu sanıyordum :hmmm

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Pil performansı yine kötü olacak gibi geliyor bana. Kokusu çıkar yakında.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu da izleyin bazı özelliklerden bahsediliyor :)

Üst Alt