NEXUS
Üye
O donanıma kötü diyen olur mu acabaHer neyse ya, ekran büyüklüğü kişiseldir tabi. Bize düşen şey donanımı tartışmak.![]()
bu nexus 6 nın küçük severler içinde modeli çıksaydı herkes nexus 6 ya bakardı 
O donanıma kötü diyen olur mu acabaHer neyse ya, ekran büyüklüğü kişiseldir tabi. Bize düşen şey donanımı tartışmak.![]()
bu nexus 6 nın küçük severler içinde modeli çıksaydı herkes nexus 6 ya bakardı 
iPhone 6 plus için normal diyen kim ki ?Amma abarttınız iPhone 6 plus ile yan yana çekilmiş fotoğrafı var onun gibi yer kapıyor çerçeve ince
Kotu derken , LG bin pili 3000 mah ve o turbo charching i duymadın galiba pili çok iyi kötü denemez.Pil kötü bence.

[quote uid=1420059 name="turkishield" post=7356294]dostum G2 pil teknolojisini diğer telefonlarla karıştırma istersenPil kötü bence.
[/QUOTE]<br />Alıntı:<br />''Büyük ekranını<b> 3220 mAh</b>'lik büyük bir batarya ile besleyecek olan cihazda yer alan <b>Turbo Charger</b> özelliği sayesinde sadece <b>15 dakikalık şarj</b> süresi ile <b>6 saat kullanım</b> süresi elde edilebiliyor. Ayrıca <b>Google</b>, tam şarj ile <b>24 saatin üstünd</b>e kullanım vaat ediyor.''Video Eklendi.<br/>Alıntı:
''Büyük ekranını 3220 mAh'lik büyük bir batarya ile besleyecek olan cihazda yer alan Turbo Charger özelliği sayesinde sadece 15 dakikalık şarj süresi ile 6 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Ayrıca Google, tam şarj ile 24 saatin üstünde kullanım vaat ediyor.''Video Eklendi.
Alıntı yaptım ona bakLG G2 için konuşuyorsan, fu ll HD ve 5.2 inç bir ekranı olduğu için 3000 mAh oldukça yeterli. G3 için konuşuyorsan zaten pili hakkında şikayetler var, G2'ye göre daha kötü bir performans sergiliyor. Nexus 6 5.96'' ve 2K ekrana 3220 mAh pil verilmiş ve bence oldukça düşük.
Kotu derken , LG bin pili 3000 mah ve o turbo charching i duymadın galiba pili çok iyi kötü denemez.
Sürekli aynı şeyi diyonuz güzelim pil koydular işte![]()
Bilmiyorum ama nexusta olması daha iyi.Turbo charching sanki bana yakın zamanda tanıtılan note 4 ü hatırlattı ((fast charching tarzında bir ismi vardı))
Samoled in sadece samsung galaxy serisinde olduğunu sanıyordum6" ekrana takılmayın siz. Samoled panel olduğundan dolayı ortalama 5" lik ips panel ekranın kullandığı enerjiyi kullanacaktır.

6" ekrana takılmayın siz. Samoled panel olduğundan dolayı ortalama 5" lik ips panel ekranın kullandığı enerjiyi kullanacaktır.
Parayı basarsan samsunga kullanırsın.Samoled in sadece samsung galaxy serisinde olduğunu sanıyordum![]()

Çift yazıyor.Çift hoparlör mü yoksa 1 tanesi ahize diğeri hoparlör mü.
Nexus 6 da var özellikleri oku inanmiyorsan nexus 6 Yaz resmi sitesinden bak ordan yazdımSamoled in sadece samsung galaxy serisinde olduğunu sanıyordum![]()

Sana göre açıklama gayet acık 24 saat kullanım veriyor 15 dakikada 6 saatPil performansı yine kötü olacak gibi geliyor bana. Kokusu çıkar yakında.

Eh zaten akıllı adamın işi buParayı basarsan samsunga kullanırsın.![]()
ekranı samsungtan işlemciyi qualcommdan