Invoke Üye .NeXuS.' Alıntı: Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada Genişletmek için tıkla ... Teknosada...
.NeXuS.' Alıntı: Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada Genişletmek için tıkla ... Teknosada...
lazye Üye .NeXuS.' Alıntı: O indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir Genişletmek için tıkla ... Nexus 5 almak bana daha mantıklı geliyor
.NeXuS.' Alıntı: O indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir Genişletmek için tıkla ... Nexus 5 almak bana daha mantıklı geliyor
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Donanımın benim için etkisi yok, bana göre S800'de, S801'de, S805'de aynı. Genişletmek için tıkla ... Aynı tabi. =P
0MG90' Alıntı: Donanımın benim için etkisi yok, bana göre S800'de, S801'de, S805'de aynı. Genişletmek için tıkla ... Aynı tabi. =P
NEXUS Üye Konu Sahibi Ayriyeten nexus 4 3.üncü yılına girdi ve hala günümüzde çıkan amiral gemileri kadar hızlı . güncel ve açmadığı oyun yok
Ayriyeten nexus 4 3.üncü yılına girdi ve hala günümüzde çıkan amiral gemileri kadar hızlı . güncel ve açmadığı oyun yok
lazye Üye .NeXuS.' Alıntı: Ayriyeten nexus 4 3.üncü yılına girdi ve hala günümüzde çıkan amiral gemileri kadar hızlı . güncel ve açmadığı oyun yok Genişletmek için tıkla ... Nexus 4 kotu demiyoruz ki zaten
.NeXuS.' Alıntı: Ayriyeten nexus 4 3.üncü yılına girdi ve hala günümüzde çıkan amiral gemileri kadar hızlı . güncel ve açmadığı oyun yok Genişletmek için tıkla ... Nexus 4 kotu demiyoruz ki zaten
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aynı tabi. =P Genişletmek için tıkla ... Bana göre aynı, hız farkını sen anlayabiliyor musun? 64 bit gelsin asıl fark öyle olur.
-qarapapaq-' Alıntı: Aynı tabi. =P Genişletmek için tıkla ... Bana göre aynı, hız farkını sen anlayabiliyor musun? 64 bit gelsin asıl fark öyle olur.
Nextman Emekli Yönetici Kurumsal firmalar ile ilgili mesajlarınıza dikkat ediniz. Şikayetiniz olduğunda ilgili makamlara başvuru hakkınızı unutmayınız.
Kurumsal firmalar ile ilgili mesajlarınıza dikkat ediniz. Şikayetiniz olduğunda ilgili makamlara başvuru hakkınızı unutmayınız.
NEXUS Üye Konu Sahibi Valla bu nexusun fiyatı hakettiği değerde ucuz olunca düşük modellerle kiyaslaniyor zaten hangi telefon ayni donanım ve 3 yıl güncel olacak telefon 1400 TL
Valla bu nexusun fiyatı hakettiği değerde ucuz olunca düşük modellerle kiyaslaniyor zaten hangi telefon ayni donanım ve 3 yıl güncel olacak telefon 1400 TL
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Bana göre aynı, hız farkını sen anlayabiliyor musun? 64 bit gelsin asıl fark öyle olur. Genişletmek için tıkla ... Ben de aynısını diyorum hacı. ( =P ye takılma sen. )
0MG90' Alıntı: Bana göre aynı, hız farkını sen anlayabiliyor musun? 64 bit gelsin asıl fark öyle olur. Genişletmek için tıkla ... Ben de aynısını diyorum hacı. ( =P ye takılma sen. )
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben de aynısını diyorum hacı. ( =P ye takılma sen. ) Genişletmek için tıkla ... Tamam, 64 bit açıklaması yapmamıştım ondan yine yazdım
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de aynısını diyorum hacı. ( =P ye takılma sen. ) Genişletmek için tıkla ... Tamam, 64 bit açıklaması yapmamıştım ondan yine yazdım
NEXUS Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: Nexus 4 kotu demiyoruz ki zaten Genişletmek için tıkla ... 3 yıl önce çıkan cihazlar şuanda dandik gözüyle bakılıyor nexus 6 bu donanımla 2-3 sene sonra nasıl olacak düşünün
lazye' Alıntı: Nexus 4 kotu demiyoruz ki zaten Genişletmek için tıkla ... 3 yıl önce çıkan cihazlar şuanda dandik gözüyle bakılıyor nexus 6 bu donanımla 2-3 sene sonra nasıl olacak düşünün
lazye Üye .NeXuS.' Alıntı: 3 yıl önce çıkan cihazlar şuanda dandik gözüyle bakılıyor nexus 6 bu donanımla 2-3 sene sonra nasıl olacak düşünün Genişletmek için tıkla ... Ben dandik gözüyle bakmiyorum teknoloji durmuyor
.NeXuS.' Alıntı: 3 yıl önce çıkan cihazlar şuanda dandik gözüyle bakılıyor nexus 6 bu donanımla 2-3 sene sonra nasıl olacak düşünün Genişletmek için tıkla ... Ben dandik gözüyle bakmiyorum teknoloji durmuyor
NEXUS Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: Bilmiyorum da nexus 9 kaç para acaba ? Genişletmek için tıkla ... 399 dolar , 800. Vergilerle 900-1000 i bulur
lazye' Alıntı: Bilmiyorum da nexus 9 kaç para acaba ? Genişletmek için tıkla ... 399 dolar , 800. Vergilerle 900-1000 i bulur