Nexus 5X akıllı telefon kutu açma videosu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 5X akıllı telefon kutu açma videosu
LG üretimi Google’ın yeni Nexus 5 akıllı telefonun kutusuna yakından bakın…



Google, 29 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenledi ve yeni bazı cihazlarını gün yüzüne çıkardı. Google’ın bu yeni cihazları arasında yeni nesil akıllı telefon modelleri Nexus 5X ve Nexus 6P yer alırken, ayrıca yeni Chromebook modelleri de resmi olarak tanıtıldı.



Nexus 5X akıllı telefon Güney Kore devi LG tarafından geliştirilmiş ve üretilmekte. LG bilindiği üzere Nexus modeller konusunda oldukça deneyimli ve geçtiğimiz sene Motorola’dan gelen Nexus 6 öncesinde Nexus 5 ve daha da önce Nexus 4 adındaki cihazların üretimini de üstlenmişti.

Google’ın bu yeni cihazları için ilk kutu açma videoları gelirken, Phone Arena ekibi tarafından Nexus 6P’nin kutu açma videosu ile birlikte Nexus 5X’in de kutu açma videosu yayınlandı. Bu videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Bu cihazın teknik özelliklerini sizlere sunacak olursak eğer, akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca cihaz Qualcomm’un altı çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç almakta.

3GB sistem belleği içeren akıllı telefon parmak izi tarayıcısı da içerirken, diğer taraftan dahili veri kapasitesi de 16GB ve 32GB olarak geliyor. 12.3MP arka kamera içeren akıllı telefon Nexus 5X, ayrıca 5MP Selfie kamerası da sunmakta.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon USB Type-C bağlantısı ile geliyor ve batarya da 2.700mAh olarak belirlenmiş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nexus 5X akıllı telefon kutu açma videosu
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
6p ninki çıkmadı mı :hmmm
 


Üst Alt