ortalama 1.3 gb bosta kardesim1.1.5 gun akıllı telefon sarjı ya sen telefonu
sadece aramak icin kullananlardansın oyleysen standby da her telefon gider ha
yok ben her şeyi çatır çatır kullanırım diyorsan 1.5 gun giden telefon yok
bildigim kadarıyla cunku g2 de kullandım 2-3 gun ben bir ara g2 yle takaslamayı
dusunuyodumda nexus suphesiz daha akıcıtabi 1520 kullanamadım onu
ovuyolar![]()
. artık 600 lirayada asus gibi bir marka f/p ürünü cıkardı ki vay haline o gm nin dark evonun falan bikere yazılımda kaliteyi hissediyosun ki kitkatıda vermisler bugun zenfone 5 i arkadastan aldım kurcalayım diye telefona kitkat verilmis L hazırlanıyomus ama bizimki kitkatı bile kurmamıs o halde bile kamera desen bence nexusla g2 ile yarısabilir dogru ellerde
fifa 15 oynadım baya iyi performans (4.3 le) . ama bir iki optimize edilmemis uygulamaya denk geldim oda olur zamanlar sanırım ama intel yapmıs abi 
Param olsa htc alcam aliminyum + guncellemeNexus 5 inde arkası cam olsaymis keşke (nexus 4 gibi) cam olunca daha iyi bir his veriyor plastik ile metal iyi olmuyor iPhone 4 ve 4s inde arkası çammış hatta bakmıştım çok iyi bir his veriyor![]()

Tasarım konusunda bence oneplus one ve xiomi çok güzelTasarim tartisilir kimisine gore iyidir kimisine gore kotudur zenfone 5 te isinma ve sarz sorunu var . 6 yi cok iyi diyorlar hatasini duymadim

En iyisi cam bence sağlam yapsalar orayı 10 numara olur elde en iyi duran oParam olsa htc alcam aliminyum + guncelleme![]()
alimünyim iyi değil o kadar