Telefon Tavsiyesi Nexus 5

Sponsorlu Bağlantılar

artilgonzales

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5
Arkadaslar Nexus 5 almayi dusunuyorum bu aralar onerir misiniz bu telefonu? Batarya, kamera ve oyun performansi cok onemli benim icin.Bilgilendirirseniz sevinirim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Batarya kamera ve oyun performansı için alacaksan Z2 veya Z1 düşün kardeşim.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
1000 1300 Arasında kesinlikle g2

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu söylediklerini fazlasıyla karşılar nexus 5. Aldığımdan beri oynayamadığım çalıştıramadığım uygulama yok. Güncelleme açısındanda sıkıntı yaşamazsın. tasarım olarakta gayet ince ve tek elle kullanmaya müsait. Kamerasındanda memnunum. megapixel olayına takılma cep telefonu fotoğrafçılığı bölümünde çektiğim bi çok fotoğrafı koydum bakabilirsin. Şarjıda yeterli devamlı oyun uygulama için kullanırsan diğerleri gibi hemen bitecektir. onun dışında gününü rahatlıkla çıkarabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

artilgonzales

Üye
    Konu Sahibi
Batarya kamera ve oyun performansı için alacaksan Z2 veya Z1 düşün kardeşim.

Sagol kardesim tavsiyen icin
1000 1300 Arasında kesinlikle g2

Evet bi arkadasim da g2 onerdi ama arayuzunu sevmiyorum bi de ram kullanimi fazlaymis kafami kurcaliyor bu konular
Bu söylediklerini fazlasıyla karşılar nexus 5. Aldığımdan beri oynayamadığım çalıştıramadığım uygulama yok. Güncelleme açısındanda sıkıntı yaşamazsın. tasarım olarakta gayet ince ve tek elle kullanmaya müsait. Kamerasındanda memnunum. megapixel olayına takılma cep telefonu fotoğrafçılığı bölümünde çektiğim bi çok fotoğrafı koydum bakabilirsin. Şarjıda yeterli devamlı oyun uygulama için kullanırsan diğerleri gibi hemen bitecektir. onun dışında gününü rahatlıkla çıkarabilirsin.

Tesekkurler bi de anlamadigim nokta su g2 ile ram ve islemcileri ayni olmasina ragmen nexus 5 daha dusuk aliyor antutu da bu da bir nebze olsun dusunduruyor beni

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
antutu sonuçlarına falan bakarak cıhaz kararı verme bunu ben söylemiyorum incelemelerdede görürsün. çünkü markaların hilesi falan olabiliyo ordan aldığı puan gerçek performansı belirlemez. bi bakarsın düşük almışsın bi bakarsın telefonda uygulama yok şarjı tam v.s .. yüksek veriyo. Kaldıki nexus 5 saf android. Performans konusunda G2 den geri kalması imkansız. Eline alıp kullandığında menüdeki geçişleri akıcılığı göreceksin zaten. onun dışında z1 i ekranı dolayısıyla önermem. Z2 alabilecek kadar bütçe varsa bunlarla kıyaslama kardeşim :)

artilgonzales

Üye
    Konu Sahibi
antutu sonuçlarına falan bakarak cıhaz kararı verme bunu ben söylemiyorum incelemelerdede görürsün. çünkü markaların hilesi falan olabiliyo ordan aldığı puan gerçek performansı belirlemez. bi bakarsın düşük almışsın bi bakarsın telefonda uygulama yok şarjı tam v.s .. yüksek veriyo. Kaldıki nexus 5 saf android. Performans konusunda G2 den geri kalması imkansız. Eline alıp kullandığında menüdeki geçişleri akıcılığı göreceksin zaten. onun dışında z1 i ekranı dolayısıyla önermem. Z2 alabilecek kadar bütçe varsa bunlarla kıyaslama kardeşim :)

Evet kardesim haklisin nexus 5 guclu bir cihaz z2 de kafamda var ama fiyati nexus 5 e gore biraz fazla 3gb rami olmasi da z2 nin kendine cekiyor nexus 5 de 2gb ilerisi icin problem olabilir belki tesekkurler

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bana z2 nin çalıştırıpta nexus 5 in çalıştıramadığı oyun uygulama RAM de sıkıntı yaşadığı bişey göster :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Invoke

Invoke

Üye
-2GB Ram problem falan olmaz. Z2'nin kendine çekecek bir tarafı varsa, omnibalance dizaynı, kullanılan malzemesi, çift hoparlörü, 3200mah bataryası vs olur. 2GB Ram gayet yeterli, üstelik saf android bu.

-Antutuya takılmayın yüksek olan Nexus 5'ler de var, düşük alan G2'lerde. G2 kesinlikle daha iyi performans vermiyor. G2'nin de tek üstün yanı 3000mahlık bataryası.

Sen bir de L'yi gör. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrah_-06
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bir de Z2 kaç lira Nexus 5 kaç lira... :eek:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arada 500 600 tl oynuyo :D

• Beğen

artilgonzales

Üye
    Konu Sahibi
Bana z2 nin çalıştırıpta nexus 5 in çalıştıramadığı oyun uygulama RAM de sıkıntı yaşadığı bişey göster :D

Dogrudur kardesim telefonu kullanan sensin bi de ram kullanimi ortalama kac mb ve 2gb ramden kullanilabilir kac gb kaliyor

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız o işler öyle olmuyor. Ram ne kadar boşsa o kadar iyidir diye bir şey yok.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çalışan uygulamalarla birlikte 800 civarı boş yazıyo değişkenlik gösterir o

artilgonzales

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onu bulamadım :D samsunglardaki gibi görev yöneticisi yok

NEXUS

NEXUS

Üye
Onu bulamadım :D samsunglardaki gibi görev yöneticisi yok
nasıl yok var.
uygulamalar a girip.
yana kaydır ram kullanımı orda yazıyor :)
zaten genel olarak 200-300 arası bazen çok şey yükleyince 500 e çıkabiliyor.

artilgonzales

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yok var.
uygulamalar a girip.
yana kaydır ram kullanımı orda yazıyor :)
zaten genel olarak 200-300 arası bazen
çok şey yükleyince 500 e çıkabiliyor.

Gercekten iyiymis tesekkur ettim

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Takipçi Satın Al

Üst Alt