Satılık / Takas nexus 5 takaslik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 takaslik
İki aylik turkcellden alinma nexua 5 16 gb faturali lte htc one veya xperia z ile takas dusunulur

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Kac para nerde s3 takas olurmu

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
pm lütfen mtrhsts

cliolar

Üye
Nexus 4 ile takas olur mu?

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
:) hocam üst model cihazı alt modelle takas ederken cok fark cıkıyo ama tabi sen aradaki farkı veririm diyosan pm atabilrisin @cliolar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bendede
:) hocam üst model cihazı alt modelle takas ederken cok fark cıkıyo ama tabi sen aradaki farkı veririm diyosan pm atabilrisin @cliolar
Bende de Nexus 4 var 18 ay garantili üste ne kadar istersin arka camında bir tane çatlak var onun dışında hiç bir lekesi yok

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
valla 300 istiyim bari pazarlık sünettir :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Satış nedeni nedir
hangi sehir
cihaz kozmetik olarak kac puan alır ve fiyat nedir?

cliolar

Üye
Nexus 4 cihazım üzerine 200 tl veririm. Full kutu garatisi devam eden kılıfsız ve jelatinsiz kullanılmamış yanında 100 tl ye yakın aksesuar ile birlikde cihazım temizdir.cihazımdaki herhangi bi sıkıntı da hediye ederim telefonu bukadar eminim.kabul ederseniz elden iki tarafında kontrolünde takas edebiliriz

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
Satis nedeni sıkılmıs olmam ve paraya ihtiyacim olmasi ekranda cok ince kilcal bir cizik vardir jelatin ve cover arka kapak vardir. Kutulu faturali istanbulda istoctayim takas dusunen istoca gelebilen arkadaslarla face to face gorusuruzKardesim ben cihazimi taniyorum suan piyasada ki cogu telefonla hardware kisminda kapisir cihaz o fiyata takas yapamam anca xperia z ile 150 tl ustune veririm. ( sanalapazarda 1100teklifi var )

messevim

messevim

Üye
Satis nedeni sıkılmıs olmam ve paraya ihtiyacim olmasi ekranda cok ince kilcal bir cizik vardir jelatin ve cover arka kapak vardir. Kutulu faturali istanbulda istoctayim takas dusunen istoca gelebilen arkadaslarla face to face gorusuruzKardesim ben cihazimi taniyorum suan piyasada ki cogu telefonla hardware kisminda kapisir cihaz o fiyata takas yapamam anca xperia z ile 150 tl ustune veririm. ( sanalapazarda 1100teklifi var )
Kardeşim paraya ihtiycam var diyorsun ama xperia z nin üstüne 150 lira veririm diyorsun... çelişkili ifadeler ?

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1, Kerim. ve muhammettvurucu
thuglife

thuglife

Üye
Kardeş yanlış anlamada neden ingilizce kelimeler kullanıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
Satmiyorum kardesimİphone 5 ile takas yapilir acil :)

zaoms

Üye
Lumia 925 ile takas?

salihinanciii

Üye
    Konu Sahibi
@zaoms hayır teşekkürler

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Samsung galaxy s4 takası öneriyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Lumıa 920 qarantili uste kene atarsan takaslıyabiliriz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Nexus 5 için çok ıstıor 4 ten farkı ram ve bikaç iylştirme kamera bile 8 mp

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turkishield

turkishield

Üye
şahsen nexus 4 kullanıcısı olarak nexus 5i atlayıp nexus 6 çıkınca almayı düşünüyorum..çünkü 4 ve 5 arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum..en azından >300< liralık bi fark olduğunu düşünmüyorum..NEXUS 4 sahibi arkadaşlar telefonlarınız öldürmeyin nexus 5 karşısında :cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...